facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AD Delhaize Bertrix

AD Delhaize Bertrix

Info

AD DELHAIZE BERTRIX
Votre supermarché



"Magasin de proximité ouvert tous les jours, également les dimanches et jours fériés. Découvrez notre assortiment de produits frais, boucherie, boulangerie, fruits et légumes, produits BIO, épicerie, produits belges et locaux. Retrouvez également une large gamme de produits Delhaize à petits prix."
Adres: Route des Gohineaux, 2, 6880 Bertrix
Telefoonnummer: 061/41.27.36
Stad: Bertrix
Route: Route des Gohineaux, 2
Postcode: 6880


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Delhaize online aanmelden, Delhaize gratis levering, Delhaize assortiment, Kleefrijstmeel Delhaize, Delhaize online bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bois Et Fleurs Bois Et Fleurs 2 km Prachtige bloemenzaak, erg creatieve eigenaar, prachtige composities.
Recensies
Een supermarkt buiten Nederland die op zondag open is! Prijzen op Albert Heijn niveau.
Zeer prijzige winkel ,maat heel mooi assortiment enkwalitets vlees
Super winkel geen nee te koop
7/7 open !! Zelfs op zondag. Men staat hier echt open voor toeristen. Sommige personeelsleden spreken Nederlands/Engels doen hun best om je te helpen of je vriendelijk te begroeten. Om de Vlaamse krant te bemachtigen kom je best voor 11u. In het complex van de AD Delhaize is een toilet en een Leonidas shop aanwezig.
Perfecte supermarkt met een assortiment waar onze grootgrutter nog wat van kan leren.
De winkel zelf is zeer netjes en heeft een ruim aanbod. Ik had echter in de reviews gelezen dat er behulpzaam en vriendelijk personeel zou zijn. Dit was ook een reden om hier eens boodschappen te gaan doen. Echter, toen ik twee dames in het Nederlands en het Engels vroeg of ze mij even van informatie over een bepaald product wilden voorzien, keken ze mij aan en wilden snel weglopen. Ik vroeg of ze mij even te woord wilden staan in het Engels - want blijkbaar spraken ze geen Nederlands - deden ze net of ze mij niet begrepen. Het lijkt mij dat in België ook gewoon de Engelse taal op scholen wordt gedoceerd, dus dit vind ik zeer kwalijk. Dat de Fransen hier een handje van hebben dat is bekend, maar dat het ook hier gebeurt, dat had ik niet verwacht. Toen ik dit verhaal aan de caissière vertelde, zei hij:' echt?', en grinnikte wat. Dit suggereerde eigenlijk al dat ze mij gewoonweg niet willen helpen. Waarom? Zeg het maar! En nogmaals, het is een zeer nette winkel, maar net als het spreekwoord ' kleren maken de man', is hetzelfde van toepassing op een winkel. 'Personeel geeft de winkel een uitstraling', en dit is bij mij helaas zeer slecht en onprofessioneel overgekomen. Het winkelbezoek was op 12 augustus ca. 19:00.
Vernieuwde winkel, ruime keuze, vlotte kassa's, ruime parking.
Ad Delhaize met grote keuze. Nog vergroot sinds de bouw van de shopping ernaast. Nieuwe proxy Delhaize in Maissin blijkt geen optie qua productaanbod.
Goed om te winkelen en vriendelijk personeel.
Alles aanwezig. Het was er binnen warm voor een supermarkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid