facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AD Delhaize Berlare

AD Delhaize Berlare
"Buurtwinkel elke dag open, ook op zon- en feestdagen. Ontdek ons assortiment verse producten, slagerij, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, kruidenierswaren, Belgische en lokale producten. Vind ook een ruim assortiment Delhaize producten tegen lage prijzen."
Adres: Emiel Hertecantlaan 22, 9290 Berlare
Telefoonnummer: 052 42 37 66
Stad: Berlare
Route: Emiel Hertecantlaan 22
Postcode: 9290


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30
Zaterdag: 08:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Delhaize Overmere, Jumbo Berlare Openingsuren, OKay Berlare, Openingsuren OKay Berlare, Openingsuren Delhaize Lede
Recensies
Bereidwillig personeel; was wel al veel uitverkocht en de vervaldag van een paar producten is niet ver meer af. Soms kun je dan goedkoper krijgen
Prima supermarkt vriendelijke personeel altijd klantgericht kortom super winkel
Ruime supermarkt met heel veel diverse producten
Ik kom hier zelden, dit is een van de duurdere buurtwinkels. Elke keer maar dan echt elke keer kom je hier bedrogen uit. Laatste keer verschillende producten verdwijnen uit assortiment gekocht met een sticker van -30%. Niets van te vinden op het kasticket, volle pot aangerekend. Ik had de kassierster hier nochtans op gewezen. Een fles wijn met 2€ korting, ook niet ontvangen. Mijn ouders hebben het ook vaak voor, kortingen en prijzen die in de winkel hangen worden zelden correct verrekend aan de kassa. Geen aangename manier van handelen, klant is koning?
Nette supermarkt, steeds vriendelijk. Nu met verbeterde prijsakties. 2+1, gezondheidskorting en dergelijke. Wie gericht koopt kan wel wat korting rapen.
Elke keer ik hier kom,moet ik veel geluk hebben om mijn boodschapenlijstje volledig te kunnen afwerken. Producten worden te traag aangevuld of men wacht hiermee tot de laatste exemplaren verkocht zijn, veel kans dat je een verpakking vervallen of bijna vervallen product mee naar huis neemt als je niet oplet. De oudere dame met bril aan de kassa is wel top...doet haar job steeds met hart en ziel en is pure stand up comedy bij momenten. Spijtig dat ik haar naamkaartje nooit te zien kreeg ..anders was het een persoonlijke pluim voor haar, nu gaat er misschien iemand anders mee lopen !!
Zowaar de slechtste AD waar je kan binnen lopen. Je wordt er behandeld als crimineel aan de kassa, bestolen in de winkel... Ik raad Lede of Overmere aan als veel betere alternatieven waar je als klant wel nog telt.
Vriendelijke bediening, verse producten maar sterk verouderde winkel
Vriendelijke mensen .Ruim aanbod van alles.Propere winkel.
Altijd tevreden om terug te komenmn vaste stek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid