facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acupuncto

Acupuncto
Adres: Bosstraat 74, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 0494413371
Stad: Herk-de-Stad
Route: Bosstraat 74
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: Cupping Sint-Truiden, Acupunctuur blog, Acupunctuur Alken
Recensies
Wim is een heel aangename en warme persoon. Ik wou accupunctuur een kans geven aangezien het niet lukte om natuurlijk zwanger te geraken en ik wel geloof dat dit een aanvulling kan zijn op het medische gedeelte. Na de 3e inseminatie is het gelukt om zwanger te geraken! En ik ben ondertussen bevallen van onze eerste zoon. Ik wil Wim dan ook bedanken voor de rust die hij bracht.
Ik ben ongelofelijk dankbaar om bij Wim te zijn terecht gekomen. Na meer dan een jaar proberen om zwanger te worden, wou ik acupuntuur een kans geven. Met de goede zorgen en kennis van zaken van Wim, volgende op korte termijn het heugelijke nieuws! Ik beveel hem zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een goede acupuncturist.
Na 2 jaar proberen zwanger te geraken via de medische wereld kwam ik via Google bij Acupuncto terecht. Ik moet toegeven dat ik een grote voorstander ben van de wetenschap en de algemene geneeskunde en dat ik eerder twijfelachtig stond ten opzichte van alternatieve geneeskunde en acupunctuur. Na veel wikken en wegen heb ik uiteindelijk acupunctuur een kans gegeven en geloof ik dat het de ideale aanvulling kan zijn bij een medisch traject. Mede dankzij de rust en kalmte die de behandeling bij Wim en de acupunctuur me heeft gegeven is onze eerste IVF-poging uiteindelijk geslaagd en zijn we 7 maanden zwanger van een tweeling. Ik kan het alleen maar aanraden aan iedereen die een beetje extra houvast kan gebruiken of tot rust wil komen en meer connectie wil voelen met het eigen lichaam.
Tijdens het ivf traject wou ik terug meer in mijn lichaam geloven. Van de eerste poging zwanger geraakt. Professioneel en warme aanpak!
Wim is een heel aangenaam, open persoon. Hij mailde snel terug, was duidelijk in zijn communicatie en door de uitgebreide vragenlijst die ik online moest invullen kon hij al een beeld vormen waardoor de begintoon gezet was. Hij heeft een huiselijke, warme praktijk waar ik me onmiddellijk op mijn gemak voelde. Hij gaf een duidelijke uitleg over de beginselen van acupunctuur, over de behandelingen, voeding die ik beter wel/niet zou eten,... Hij is ook tussen en na behandelingen beschikbaar bij eventuele vragen wat erg fijn is, zeker omdat ik nieuw ben in het hele gebeuren. Ben heel blij dat ik bij hem terecht gekomen ben en ga zeker verder met hem op pad.
Al een paar jaar kom ik bij Wim. Ik had enorm last van felle migraine. Niets hielp hiertegen en ik was ten einde raad. Tot ik via een vriendin bij Wim terechtkwam. Eerst wat sceptisch hiertegenover maar na enkele weken regelmatig langs te gaan, en in combinatie met op maat samengestelde kruidenpilletjes had ik al snel heel goed resultaat. Mijn migraine is volledig verdwenen! Danku Wim, je bent een lifesaver !!
Dankbaar dat Wim in mijn leven terecht kwam. Sinds enige tijd ben ik in behandeling voor PTSD. Hierdoor heb ik veel last van lichamelijke klachten, verminderde energie en veel onrust/stress. Na een babbel met een collega ben ik meer gaan opzoeken in de leefwereld van acupunctuur met specifiek ptsd en acupunctuur. Uiteindelijk ben ik bij Wim terechtgekomen die mij onmiddelijk antwoorde op de vragen die ik hem stelde. De warme communicatie en de goede uitleg stelde mij op mijn gemak. Ik wou de kans wagen. Ik ben enorm goed opgevang door Wim. Ik kreeg een duidelijke uitleg over acupunctuur. Stap voor stap werd ik begeleid. Wim stelt je op gemak en staat een vol uur ter beschikking van jou. Dit maakt een enorm verschil. Met plezier geeft hij een luisterend oor, tips,.. en probeert hij het best mogelijke naar boven te halen. Samen kunnen dingen besproken worden in alle open- en eerlijkheid. Er wordt samengewerkt voor het beste resultaat te bekomen. Ik ben nu een 2 maand bezig met acupunctuur en wat een verschil. De eerste keren waren niet makkelijk, maar hij stond klaar. Opgeven staat niet het woordeboek. Ik heb al een goede weg afgelegd in vergelijking met het begin. Met ups en downs maken we een stijgende lijn. Ik ben enorm blij dat ik de stap gemaakt heb, want het biedt een enorme meerwaarde. Daarom staat hij mee centraal in mijn behandeltraject. Bedankt!
In het begin wist ik niet goed wat acupunctuur inhield, maar ik ben blij dat ik het geprobeerd heb. Het helpt mij erg goed als mijn vertering niet helemaal inorde is door stress of voeding te eten waar ik niet goed tegen kan. Kortgezegd is de acupunctuur gewoon een goede keuze omdat het kijkt naar de oorzaak en deze wordt aangepakt ipv meer de gevolgen aan te pakken zoals vaker bij algemene geneeskunde en medicatie. En daar bovenop is het fijn dat je ook gewoon even een luisterend oor hebt en kunt praten.
Ik kwam bij Wim terecht nadat ik wat had opgezocht over acupunctuur bij fertiliteitsproblemen. Ik had nog nooit acupunctuur gedaan maar ik voelde me direct begrepen en op mijn gemak. Ook al beloofde hij geen mirakels heb ik toch mijn mirakel gekregen. Na 3 jaar , eindelijk een positieve zwangerschapstest. Ik ben dan ook heel dankbaar dat hij de tijd heeft genomen om naar mijn verhaal te luisteren en me een stapje in de goede richting te zetten ! Ik raad het zeker aan, en niet alleen voor fertiliteit maar ook voor andere klachten. Het hielp mij te ontspannen en de stress even te vergeten !
Aanrader!!! Een heel vriendelijke, behulpzame en eerlijke man. Ik vroeg of ik kon langs komen met bekkenpijn. Hij zei me dat ik daarmee beter naar een osteopaat ging maar dat hij mij ook wou verder helpen dezelfde dag nog. Ik ben namelijk hoogzwanger dus op elk moment kan de baby komen. Ik ben ook al met andere klachten naar hem geweest en altijd zeer goed geholpen geweest. Hij kent zijn vak goed en heeft het goed voor mijn zijn cliënten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid