facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Actoma Industrial Maintenance

Info

Actoma is een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring dat zich ten doel stelt om een sterke dienstverlener naar de industrie te zijn.

Geschiedenis

Actoma Industrial Maintenance biedt bedrijven totaalonderhoud aan. Onze diensten bestaan niet alleen uit het totaalonderhoud van bedrijfsmiddelen. Actoma heeft ook de expertise in huis die nodig is voor duurzaam beheer van gebouwen, installaties en productiemiddelen. Voor al uw onderhoud kunt u dus bij één bedrijf terecht. Bovendien kan Actoma ook de aansturing en coördinatie van al uw onderhoudgerelateerde zaken op zich nemen. Actoma is er voor uw totale onderhoudsorganisatie, en dat biedt verschillende voordelen. Indien gewenst zorgt Actoma voor de planning en coördinatie. Doordat het onderhoud naadloos op elkaar aansluit, bespaart u tijd, geld en moeite.

Actoma Industrial Maintenance biedt een breed gamma aan mogelijkheden: Contractmanagement, technisch beheer, technisch onderhoud aan, gebouwgebonden apparatuur, productiemiddelen, perslucht, ketelinstallaties, elektrotechnische- en werktuigbouwkundigeninstallaties. Ook kunt u bij Actoma terecht voor: transport, verhuizingen, afvoer en opslag van incourante materialen, warehouse ondersteuning, etc.



"Actoma Industrial Maintenance biedt bedrijven totaalonderhoud aan. Onze diensten bestaan niet alleen uit het totaalonderhoud van bedrijfsmiddelen. Actoma heeft ook de expertise in huis die nodig is voor duurzaam beheer van gebouwen, installaties en productiemiddelen. Voor al uw onderhoud kunt u dus bij één bedrijf terecht. Bovendien kan Actoma ook de aansturing en coördinatie van al uw onderhoudgerelateerde zaken op zich nemen. Actoma is er voor uw totale onderhoudsorganisatie, en dat biedt verschillende voordelen. Indien gewenst zorgt Actoma voor de planning en coördinatie. Doordat het onderhoud naadloos op elkaar aansluit, bespaart u tijd, geld en moeite"
Adres: Energielaan 26-27, 3650 Rotem, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 89 329780
Stad: Rotem
Route: Energielaan 26-27
Postcode: 3650


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Actoma is een mooi bedrijf Ze hebben bij vrienden alles geïnstalleerd en gemonteerd Super,super te vreden over alles Ze hebben nog steeds goeie contacten met actoma Echt in asnrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid