facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Actioncoach Kurt Vervloet

Actioncoach Kurt Vervloet

Info

Discover valuable strategies, tested tools, and proven systems to build any business (especially yours) right now, right here...



"Als business coach hielp ik al meer dan 100 ondernemers bij het opzetten van geteste en beproefde systemen om meer omzet en marge voor hun bedrijf te genereren, een beter team te bouwen en meer tijd voor zichzelf te creëren. Ontdek nu mijn pakketten voor 1 op 1 coaching op maat van uw bedrijf en de verschillende trainingen van de ondernemerschool om jouw organisatie te doen groeien.Ik garandeer je dat je resultaten behaalt en dat je in staat zult zijn de investering in een business coach terug te verdienen binnen 17 weken nadat ik jouw bedrijf coachte … zoniet is de coaching GRATIS totdat je de investering terug verdiend hebt!"
Adres: Hertstraat 24, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Telefoonnummer: 0474072444
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Hertstraat 24
Postcode: 2860



op zoek naar gerelateerd: Kurt Vervloet Beter dan Elvis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
House of Flanders House of Flanders 1 km Business Club House of Flanders brengt ondernemers, politici, beleidsmensen en kaderl...
Pbp-cleaning Pbp-cleaning 19 km
Recensies
Kurt Vervloet is m.i. de beste business coach voor ondernemers. Hij heeft duidelijk zelf veel ervaring met ondernemen en twijfelt geen seconde om alle kennis uitgebreid te delen. Het is van onschatbare waarde om te kunnen sparren met iemand die zoveel wijsheden in zich heeft. Ik ben zowel op persoonlijk als zakelijk vlak heel blij dat ik Kurt heb leren kennen, en zie dat positieve effect ook terug in de cijfers van mijn onderneming.
Een coaching-sessie met Kurt vliegt voorbij en verveelt nooit ! Kurt weet steeds de juiste toon te zetten, de juiste stemming op te roepen of de juiste toets te geven aan de sessies ! Hij weet als geen ander om je op te bouwen, tips te geven of om je uit te dagen voor een volgend level ! In de tussentijd heb ik al veel bagage gekregen en ben ik met de hulp van Kurt erin geslaagd met mijn bedrijf een nieuwe koers te varen... Ik kan terugblikken en bevestigen dat zowel financieel als beleidsmatig grote sprongen zijn gemaakt. Ik spendeer en investeer nu meer tijd om te werken 'aan' mijn bedrijf en ik kan opnieuw tijd doorbrengen met mijn gezin of gun mezelf 'de tijd' te genieten van een deugddoende vakantie. Kurt zijn aanpak is steeds vernieuwend omdat hij zichzelf via studie en scholing verder bekwaamd. Hij is door zijn ervaring en kennis de ideale inspirator, mentor of klankbord in tijden van onwetendheid of twijfel. Hij is een echte aanrader !
Kurt had aan ons een niet zo eenvoudige opdracht. Wij zijn namelijk een VZW. Zowel voor Kurt als voor ons was dit even wennen. Hij heeft ons vooral bijgebracht hoe we onze organisatie verder kunnen uitbouwen, structureren en versterken. De bestuursleden van VZW Wijzersterk zijn allemaal vrijwilligers en vooral dat was een uitdaging. Maar met de juiste begeleiding, tips en tricks en veel geduld hebben we een mooi parcours afgelegd. Dank je wel Kurt, en misschien tot binnenkort. Groetjes van het Wijzersterke team!
Kurt is een zeer ervaren coach met een hoog no-nonsense gehalte. Keer op keer werd ik als jonge ambitieuze kerel/ondernemer verrast door een creatieve aanpak waar ik zelf nooit bij heb stilgestaan. Een klankbord waar je als ondernemer iets aan hebt en meejuicht met de behaalde successen en motiveert bij tegenslag. GEWOON DOEN, niet twijfelen.
Voor wie even geen focus meer kan houden, de visie troebel is of zijn eigen potentieel niet durft inzien is Kurt de man. Zeker een aanrader voor wie als ondernemer zoekt naar richting, focus en feedback. Kurt is een ideale sparringpartner om van ideeën te wisselen en om grootser te durven denken. Dankzij het Action Coach systeem beschikt bij over een uitgebreid netwerk aan informatie en tools. Een kennismakend gesprek kost je enkel een uurtje tijd en je gaat met goede inzichten verder. Een aanrader!
Wat een samenwerking! Ondertussen volg ik al even coaching bij Kurt en leer ik nog steeds bij.... hij biedt duidelijke communicatie, hij stelt de juiste vragen om de beste coaching aan te bieden voor ons bedrijf. Hij voelt volledig met ons mee waar wij de focus nog moeten opleggen en biedt ons leerrijke structuur om nog efficiënter te werken! Kurt gaat in dialoog en verfijnt datgene waar je niet bij stilstaat. Zo bespreken we wekelijks de strategie/aanpak en de aandachtspunten. Actie, reactie.... ik ben je dan ook super dankbaar voor jouw passie en toewijding! Een echte aanrader!
Kurt is voor ons de ideale man om ideeën die groeien doorheen je traject naar een hoger level te brengen. zijn grote rugzak aan ervaring en kennis helpt je de juiste stappen te zetten op het juiste moment zonder iets over het hoofd te zien. Zijn Correcte manier van communicatie en tal van tools zijn ideaal! Bedankt Kurt voor alles wat je tot hiertoe al hebt gedaan voor ons!
Kurt en Action Coach zijn top in allround coaching. Ben je op zoek naar een businesscoach die je van A tot Z kan bijstaan, en je op elk vlak kan laten groeien, dan ben je bij Kurt aan het juiste adres! Ik heb geen seconde spijt gehad om met hem in zee te gaan. Top!
Sinds september krijg ik coaching van Kurt en de impact is enormous. Ik werk veel efficiënter, doelgerichter en ik heb meer tijd om te werken aan mijn bedrijf i.p.v. in mijn bedrijf. Heel veel is al geautomatiseerd sindsdien. Naast het bedrijfsgedeelte ben ik ook heel wat gegroeid als persoon in deze 4-5maanden. Dit allemaal met een enorme groei in omzet en personeel. Just imagine! Thanks Kurt! Let's get it!!!
Kurt is 3j de Action Coach van Tim Building en wij zijn zeer tevreden over zijn persoonlijke aanpak. Doorheen deze periode kwamen er verschillende uitdagingen op ons pad en mede door deze persoonlijke aanpak konden we op het juiste moment het nodige advies verwachten dat relevant is voor onze business. Niet alleen advies op papier maar wel persoonlijke coaching die je als ondernemer aan het werk zet om gestructureerd te werken naar gerichte doelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid