facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Action on Addiction

Action on Addiction

Info

Action on addiction staat garant voor een discrete en vertrouwelijke aanpak van de behandeling en herstel van uw verslaving.

Geschiedenis

Verslaving heeft niets te maken met ras, intelligentie of afkomst. Alcohol, drugs, gamen, gokken, co-dependency, seks & relatieverslaving … hebben niets te maken met wilskracht! Middelenmisbruik en verslaving zijn een progressieve ziekte, die met professionele hulp goed kan behandeld worden.

Alcohol, drugs en andere misbruik en verslavingsvormen hebben verstrekkende gevolgen ; niet alleen de persoon zelf, het hele gezin lijdt onder -en draagt de gevolgen van - de verslaving. Daarom werkt Action On Addiction altijd met het gehele familie- en partnersysteem van de verslaafde.

Naast ambulante therapie werken wij intens samen met professionele 12 Stappen klinieken in Zuid-Afrika. Partners en familie worden nauw betrokken tijdens de opname van de cliënt. Onmiddellijk na de opname start een intensieve nabehandeling, waarvan de familie onderdeel uitmaakt door familiesessies en educatieve familiemeetings.

Uniek en als eerste in België biedt Action On Addiction een Sober Living House, waarin intensief volgens de 12 Stappen verder gewerkt wordt aan re-integratie en herstel van de verslaving. Het 2Care Programma is hiervan een wezenlijk onderdeel, naast de individuele therapie, art therapy en coachingsessies.



"Verslavingszorg in Antwerpen. Action on Addiction is gericht op iedereen die problemen ervaart met het gebruik van verslavende middelen en/of die een gedragsverslaving ondergaat te helpen.Wij staan garant voor een discreet en warm onthaal en bieden u een behandeling op maat binnen ons uitgebreid behandelaanbod. U kan op ons rekenen van de intake tot het beoogde herstel bereikt is!Door een brede waaier van specialisten passen we de beste manier toe om een verslaving aan te pakken."
Adres:
Telefoonnummer: 036500950
Stad: Brasschaat



op zoek naar gerelateerd: AfkickkliniekWijzer, Action on Addiction Zuid-Afrika, Drugskliniek, Luxe ontwenningskliniek, Vrijwillige opname alcohol, Action on addiction facebook, Action on Addiction jobs, Afkickkliniek Limburg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid