facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Actief Wenduine

Actief Wenduine

Info

Actief Wenduine is de handelaarsvereniging van de prinses der badsteden. Wij vertegenwoordigen ruim 100 lokale handelaars en dienstverleners.

Geschiedenis

Actief Wenduine heeft tot doel om Wenduine een nog aantrekkelijker badplaats te maken zodat onze handelaars u met een nog grotere glimlach kunnen begroeten. Daarvoor organiseert de vereniging grote en kleine activiteiten, ondersteunt ze de handelaars, promoot ze de badplaats, overlegt ze met de lokale overheid,...
Wenduine heeft als troef dat het een compacte, veilige en mooie badplaats is met een zeer divers aanbod aan handelszaken. Ondernemen in Wenduine is net dat ietsje beter, en daarom is het shoppen dat hier ook. Welkom!

Adres: 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Wenduine
Postcode: 8420



op zoek naar gerelateerd: Bertem Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Retro sur Mer - Vintage Weekender Retro sur Mer - Vintage Weekender 453 meter The First Belgian Seaside Vintage Weekender!
Scutelieden Toneel Wenduine Scutelieden Toneel Wenduine 1 km toneelgroep uit Wenduine
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid