facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Actief Interim

Actief Interim
Adres: Oude Vismijn 4/0002, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: +3292743030
Stad: Lokeren
Route: Oude Vismijn 4/0002
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Actief Interim email, Actief Interim Roeselare, Actief Interim Genk, Actief Interim Tessenderlo, Actief Interim Vilvoorde, Actief Interim Ieper, Actief Interim Pelt, Actief Interim Aarschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jobmatch Jobmatch 910 meter Op zoek naar werk? Geef ons snel een seintje op 09 328 30 32
Recensies
Actief is zover ik ervaren heb, het beste interimkantoor van Lokeren. De mensen zijn super vriendelijk en doen alles om je verwachten te volbrengen. Ik zelf kreeg hulp van Oumaima, een super persoon die de beste match vindt voor jou. Voor mij was het belangrijk dat het dicht bij was en ze slaagde erin om zowel mijn studentenjobs als mijn full-time job te vinden, 10 minuten van mijn huis. Ik zou zeggen verdoe u tijd niet met andere interimkantoren en schrijf u direct in bij Actief!
Ben zelf nog niet binnengestapt in dit interimkantoor. Ze hadden mijn cv gekregen via collega's van oa Sint-Niklaas en hebben mij spontaan telefonisch gecontacteerd. Oumaima neemt ruim de tijd om een passende job te zoeken en is altijd bereid om te luisteren naar je verhaal. Zij geeft tips en raad steeds met een glimlach. Ik heb de indruk dat je niet verdwijnt in de stapel maar dat ze actief op zoek gaan naar een mogelijke match! Hoewel er uiteindelijk niks uit de bus is gekomen, toch is dit één van de weinige interimkantoren die ik kan aanraden.
Een heel vriendelijk team waar de communicatie onderling zeer vlot verloopt, dank zij Oumaima heb ik een job aangeboden gekregen bij een bedrijf die minigraaf machines verkoopt en onderhoud. Het was een perfecte match voor mij en ik ben een tevreden man!!!!
Ik ben ik 1 keer binnengestapt en heb 6 maanden later een vast contract. Ik werd meteen geholpen en er werden mij tal van jobs aangeboden. Waarna ik ook meteen op gesprek mocht. 6 Maanden lang gedurende de interimperiode, wordt er af en toe een evaluatie gemaakt hoe het gaat op de werkvloer, collega's en de ambities. Behulpzaam bij extralegale voordelen en administratie etc.. Heel professioneel maar toch persoonlijk. Top interim! Ps: bedankt Oumaima!!
Top service! Zeer tevreden. Werken en betalen altijd eerlijk. Super toffe mensen. Top team!
Top Team. Hebben me goed geholpen. Steeds bereid en bereikbaar voor info of een babbel. Thanks!
Fantastische ervaring. Er werd geluisterd naar mijn situatie en volgens mijn verwachtingen en mogelijkheden geholpen.
Zeer vriendelijke ontvangst en stellen u direct op gemak. Werken en betalen correct
Geweldige dienstverlening! Zeer vriendelijk en behulpzaam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid