facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acteerlessen.be

Acteerlessen.be

Info

Professionele acteerlessen
Heb je ambities om je acteerskills naar een hoger niveau te brengen, of gewoon nu eindelijk die stap te zetten om te gaan acteren en er iets mee te bereiken?

Wil je keihard werken aan jezelf samen met andere eensgezinde zielen?



"Heb je ambities om je acteerskills naar een hoger niveau te brengen, of gewoon nu eindelijk die stap te zetten om te gaan acteren en er iets mee te bereiken?Wil je keihard werken aan jezelf samen met andere eensgezinde zielen? Om mekaar te versterken en met waarheidsgetrouw acteerwerk mogelijk ook de stappen te wagen in de professionele wereld?De meeste acteeropleidingen buiten het gewone circuit voor volwassenen bevinden zich meestal ver buiten Limburg. Wij willen dit graag veranderen met deze professionele opleiding"
Adres: Gouverneur Verwilghensingel 30A, 3500 Hasselt
Stad: Hasselt
Route: Gouverneur Verwilghensingel 30A
Postcode: 3500



op zoek naar gerelateerd: Acteercursus, Online acteerlessen, CinAct, Workshop acteren volwassenen, Acteurschool, Toneelopleiding Gent, Acteer coach, Actrice worden opleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Balletschool Edwina Verdingh Balletschool Edwina Verdingh 4 km Geweldige balletschool
Recensies
Zeer positief verrast over de lessen. Het leert je sceptisch kijken naar alles omtrent je eigen acteren, en bouwt erop voort. De aangeleerde Meisner-techniek is een zeer goede tactiek die je rustig aangeleerd krijgt tot je hem echt onder de knie krijgt. Het is ook een bekende techniek, gebruikt door bijvoorbeeld Jeff Goldblum. Zeer positief over de les, een echte aanrader, en een top coach die naast het kijken naar je acteerprestaties ook in is voor een toffe babbel of een goeie film!
Wat tijdens deze lessen meteen duidelijk wordt, is dat acteren zoveel meer is dan 'het gewoon doen'. De technieken die worden aangeleerd zorgen voor zeer onverwachte en geweldige processen en resultaten, waar je zelf van versteld komt te staan. Daarnaast is de vriendschappelijke sfeer waarin deze lessen worden gegeven top en maakt dit alles tot een waar succes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid