facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acoustic Delight

Acoustic Delight

Info

Akoestische coverband voor al je events



"Acoustic Delight is de akoestische live band die perfect past bij je event en is de ideale live muziek voor je receptie en andere feesten. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat het beste bij jullie feest past en houden we tevens ook rekening met jullie budget.We garanderen de perfecte akoestische live muziek voor jullie bedrijfsreceptie, tuinfeest, trouwreceptie, verjaardagsfeest, festival, zomerbar … Of je nu enkel rustige achtergrondmuziek wil of eerder meer opzwepende muziek, of een combinatie van beide, alles is mogelijk. Voor live muziek op de ceremonie van je bruiloft hebben we aparte voorwaarden, lees er meer over verder op deze website."
Adres: groenenborgerlaan 7, 2610 Wilrijk
Telefoonnummer: +32496700008
Stad: Wilrijk
Route: groenenborgerlaan 7
Postcode: 2610


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The circle of Music The circle of Music 534 meter This is a forum for sharing (y)our music events, (y)our goosebumps moments, experienc...
Best By Candlelight Best By Candlelight 1 km Genieten van gezonde mix van creativiteit, technologie en muzikaliteit in een warme e...
DJ Fille DJ Fille 1 km DJ Fille, Verzorging van professionele licht en geluidsinstallaties. Grote en klein...
Nòrchestra Nòrchestra 2 km Zes muzikanten en een dichter brengen samen nieuwe composities en teksten tot leven. ...
Cruise & Porter Cruise & Porter 2 km Cruise & Porter is a music production duo
Davidoo Davidoo 6 km Like mijn pagina voor mashups/mixtapes/livevideos! Blijf up to date van leuke events ...
Recensies
Wij vroegen Acoustic Delight om op ons huwelijk te spelen. Niet alleen klonken zijn fantastisch, ze werkten mee aan een gepaste oplossing voor enkele problemen in timing. Erg flexibel dus. Ze hebben onze gasten de tijd van hun leven bezorgd met hun opzwepende en dansbare muziek! Wij kunnen hen niet genoeg aanraden!
Acoustic Delight verzorgde onze kerkdienst en de receptie van onze trouw. Voor de kerkdienst speelden ze allemaal liedjes op ons verzoek en de versie was prachtig. We waren zeer onder de indruk en konden niet gelukkiger zijn met de uitvoering, een absolute aanrader. Ook de liedjes uit hun repertoire op de receptie waren prachtig.
Zeer goede muzikanten. De zangeres Mona klonk als muziek in de oren. We zijn blij dat we jullie hebben gekozen op ons feest.
Dank u Acoustic Delight voor het prachtige optreden. Wij en de gasten op onze trouw hebben ervan genoten! Dank u om een accoustische versie te maken van onze openingsdans "Hold my hand" van Lady Gaga film Top Gun: Maverick. Dat kon niet ontbreken voor een vliegveldbrandweerman. Zangeres Mona kan zeker toppen aan Lady Gaga. Bedankt voor de zalige ervaring! Ik zou jullie zo opnieuw boeken. Groetjes Edith & Dimitri
Wij hebben Acoustic Delight gevraagd voor onze trouwceremonie en ons tuinfeest achteraf. Zowel de ceremonie als het feest waren echt fantastisch! Topmuzikanten, prachtige stemmen en een ongelooflijk goede muzieksmaak. Iedereen was achteraf vol lof over hen!
wat een prachtige band zeker met zangeres Mona . voor de Hollanders boven de rivieren was het genieten
Vertaald door Google We hadden Acoustic Delight geboekt voor onze bedrijfsjubileumreceptie afgelopen donderdag 17-11-2022 in De Hoorn in Leuven. We hebben alleen maar positieve feedback van onze gasten gehad en uiteindelijk hebben we gedanst op hun uitstekende muziek, gebracht met enthousiasme en echt professionele vaardigheden. Schitterende stemmen en echt aangepast aan de veranderende sfeer. Ze namen de hele technische kant voor hun rekening, geen gedoe. Ik raad het zeker ten zeerste aan! Omdat ik de gastheer was, heb ik geen foto's gemaakt, jammer! Origineel We had Acoustic Delight booked for our business anniversary reception in De Hoorn in Leuven last thursday 17-11-2022. We have had only positive feedback from our guests and ended up dancing on their excellent music brought with enthousiasm and really professional skills. Superb voices and really adaptive to the changing atmosphere. They took care of the whole technical side, no hassle. I certainly highly recommend ! As I was the host, didn't make pictures, too bad !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid