facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Achten BVBA

Achten BVBA

Info

Stempels, graveren van alle materiaal

Adres: Grote baan 371, 3530 Helchteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011521429
Stad: Helchteren
Route: Grote baan 371
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 05:00 - 18:00
Dinsdag: 05:00 - 18:00
Woensdag: 05:00 - 18:00
Donderdag: 05:00 - 18:00
Vrijdag: 05:00 - 18:00
Zaterdag: 06:00 - 16:00

Recensies
Zeer onvriendelijke eigenaar. Mijn pakketje zou er niet liggen, terwijl het er wel degelijk lag. Er was geen bereidwilligheid om te zoeken en de communicatie was ronduit onbeschoft. Nadat ik de heer in kwestie er beleefd op wees, dreigde hij om mijn volgend pakketje weg te gooien...ik sta perplex. Hier kom ik nooit meer.
Nog nooit zo'n onbeleefderik gezien! Ik ging een pakket ophalen van DPD en hij deed de moeite niet eens om te zoeken... Geen moeite willen doen. Na 10 minuten aandringen toch gedaan en het pakketje lag er wel degelijk zoals DPD al aan had gegeven.
Heel onvriendelijk. Zowel aan telefoon als in de winkel zelf. De man weigert na te gaan of een pakketje al dan niet is aangekomen. Legt de telefoon gewoon neer in het midden van het gesprek.
Erg onvriendelijk! Dit kom je nog zelden tegen. Meerdere onaangename ervaringen! Alles is te veel voor de Pakjesservice, misschien hier dan niet in werken? In Corona tijden geen respect, geen mondmasker geen afstand. Als ik hier niet moet zijn vermijd ik deze plek absoluut.
Jammer dat meneer voor een kind geen boek wil ruilen die 5minuten ervoor was aangekocht. Inlevingsvermogen 0, empathie onbestaand. Klanten willen binden, blijkbaar niet nodig. . . Ik heb geen zin om nog terug te keren...
Deze man heeft nog nooit van manieren of vriendelijkheid gehoord precies, wat een norse man. Echt triest.
Goede en vriendelijke service
Vertaald door Google Ik ben een beetje verrast door de slechte beoordelingen. Ik heb daar de afgelopen 2-3 jaar 3 DPD-pakketten opgehaald de laatste vorige week en alles ging altijd goed met de vriendelijke eigenaar. Origineel I am a bit surprised by the bad reviews. I've picked up 3 DPD packages there over the past 2-3 years the last one last week and everything always went well with the friendly owner.
Vertaald door Google Ik kwam 's ochtends voor mijn DPD-pakket. Vrouw die daar werkt, zei dat ze het niet hebben. Natuurlijk hadden ze dat. DPD-tracking was hierbij duidelijk en mijn pakket ging dezelfde dag ! Middag terug naar de afzender. De eerste keer in mijn leven dat ik zoiets zie en ik moest naar België om vreselijke mensen te ontmoeten. Verbazingwekkend. Origineel I came for my DPD package in the morning. Woman who work there said that they dont have it. Ofcourse they had. DPD tracking was obvious at this matter and my parcel went back to the sender same day ! afternoon. First time in my life I see something like that and I had to go to Belgia to met terrible people. Astonishing.
Vertaald door Google Heel erg erg slecht!!! De winkeleigenaar is niet vriendelijk! Wanneer je deze winkel bezoekt alsof je niet welkom bent!! Geef je ook je dpd-pakketten niet, zelfs niet als ze in de winkel zijn !! Je moet de politie bellen! Origineel Very very very bad!!! The store owner non friendly ! When you visit this store like you are not welcome!! Also not giving you your dpd parcels even if in store!! You need to call the police!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid