facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ACEG

ACEG

Info

Alle keuringen onder 1 dak! Als jong en dynamisch bedrijf, bieden wij onze diensten aan voor de opmaak van diverse keuringsattesten en EPC-verslaggeving.

Geschiedenis

ACEG is een erkend keuringsorganisme voor elektrische- en gasinstallaties, water- en rioolkeuringen, EPC, EPB, veiligheidscoördinatie en veiligheidsaudits.

Als jong en dynamisch bedrijf, bieden wij onze diensten aan voor de opmaak van een keuringsattest van de elektrische installatie.
Wij zijn erkend voor zowel huishoudelijke- als industriële installaties.


Wat kunnen wij u aanbieden:
- een gebruiksvriendelijk platform waarop u op een makkelijke manier uw keuringsaanvragen kan plaatsen en opvolgen
- wij contacteren uw klant binnen de 24h
- een keuringsafspraak binnen de 5 werkdagen
- een digitaal verslag, met de bijhorende schema’s aan het verslag toegevoegd in 1 pdf, wordt u onmiddellijk bezorgd (terplaatse doorgestuurd)
- afdelingen in alle Vlaamse provincies, Henegouwen en Luik.



"Met een passie voor mensen is het onze ambitie uw levenskwaliteit te verhogen door u te ontzorgen op vlak van veiligheid, energie, milieu. Ons team van meer dan 100 mensen staat klaar om u op een transparante, efficiënte wijze een duidelijke rapportering te bezorgen via een sterk geoptimaliseerde service!"
Adres: Romeinsesteenweg 524 28b, 1853 Strombeek-Bever, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 003228808890
Stad: Strombeek-Bever
Route: Romeinsesteenweg 524 28b
Postcode: 1853


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: ACEG review, ACEG BTW nummer, ACEG login, ACEG portaal, ACEG keuring laadpaal, ACEG limburg, Kspl login, ACEG Contact
Recensies
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de plaatsbeschrijving die gebeurde bij aanvang van de verhuring. Alleen vind ik het spijtig dat er géén enkele foto gemaakt werd van de kleine opmerkingen zoals... een vlekje of een deukje in de muur van 0.5cm... Ik heb wel 100 foto's gekregen, maar geen enkele mbt de gemaakte opmerkingen. Waarom worden er dan foto's gemaakt?
Elke keuring, elke situatie en zelfs elke keurder is anders, maar wij hebben met ACEG alvast een positieve samenwerking. De inspecteurs weten waar ze mee bezig zijn, tonen begrip voor situaties op de werf, en helpen ons waar nodig met extra uitleg of advies. Het SPOQ platform werkt meestal heel vlot om aanvragen te doen volgens categorie en om documenten op te laden over het project.
Zeer slechte ervaring met dit rot bedrijf. Ze kwamen voor een keuring in een woonhuis, maar ik kreeg het factuur voorgeschoteld van 4 individuele appartementen. Het argument was omdat dit huis op verschillende verdiepingen meerdere badkamers en kitchenettes hebben. Dat maakte voor hun dat deze woning een appartementsgebouw is, maar de woning is officieel geregistreerd als eengezinswoning=huis. Ik heb dit ettelijke malen aangekaart, de factuur bleef uiteraard onbetaald omdat zij niet bereid waren mij correct te facturen. Later krijg ik een brief in de bus van de deurwaarder en chanteren ze mij met een dagvaarding. Ik heb nog nooit naar een dagvaarding uitgekeken. Voor alles een eerste keer.
De controle is uitgevoerd zoals gepland, maar na een halve installatie. De load balancer moest nog geplaatst worden. Vreemd dat dat niet gecommuniceerd werd door de installateur. Spijtig genoeg heeft de controleur enkel een visuele controle gedaan van de aansluitingen van de kabels naar de laadpaal. Deze waren, spijtig genoeg, niet goed bevestigd en niet tot de mantel in de aansluiting aangebracht. Gevolg, vonken die tussen de 3 verschillende kabel in een aansluiting met potentieel brandgevaar als gevolg. schroeisporen zichtbaar aan de binnenzijde van het frontpaneel . Controles zijn ontegensprekelijk nodig, maar doe dan ook de moeite om ze goed te doen.
Keuring voor onze zonnepanelen diende te worden uitgevoerd door deze firma. Een dag en uur konden we zelf niet kiezen, we moesten maar nemen wat zij voorstelden. Daardoor was ik alleen thuis. Ik ben niet op de hoogte van zaken i.v.m. elektriciteit. Omdat de zekeringskast moest worden uitgemeten heeft mijn man 's morgens het veiligheidspaneel er af gehaald. Anders konden ze niet uitmeten. Ik meldde dit voor alle zekerheid aan de zeer arrogante techniekers en toonde foto's MET het paneel er voor. Nu keuren ze de volledige installatie af omdat het paneel er niet aan hing. Dus ZEKER niet proberen om de techniekers van dienst te zijn. Dit komt in je eigen gezicht terug.
Werk aub niet samen met dit bedrijf! Bende amateurs! Foute administratie, verkeerde afspraken, reageren niet op mails, amateurisme ten TOP! Nog NOOIT een bedrijf ontmoet dat zo slecht functioneert, als je het mij vraagt, eindig verhaal. Jammer dat ik 1 op 5 moet geven, 0 op 5 was een correctere weergave van de realiteit.
vandaag een vriendelijk keurder gehad. Doet zijn werk zoals het moet. En heeft de kennis van keuren zo te zien. Dit is een wat ik graag terug zie voor een volgende keuring .In het verleden reeds andere keurders gekregen. Planningdienst was nu ook ok. Jammer dat het in het verleden regelmatig misloopt op jullie planningdienst en geen respons geeft op mails en aanpassing van datums. Op jullie planningdienst moeten jullie serieus eens werk van maken om het in orde te brengen
Keuring laten uitvoeren van een iets meer complexe installatie voor architecturale verlichting in en rond een openbaar gebouw. Graag wil ik melding maken van de professionele en constructieve afhandeling van dit dossier. Dit zowel vanuit de backoffice en vooral de bekwaamheid van de inspecteurs. Zeker een aanrader voor advies en ondersteuning bij uw dossiers.
Tijdens de keuring voor het plaatsen van zonnepanelen werd de installatie gekeurd. Ook de aarding werd gekeurd. Toen dit pas was gebeurd vroeg ik aan de keurder of alles ok was daar ik weet dat sommige keuringen negatief zijn doo dat de aarding niet goed is. De keurder verzekerde mij dat alles ok was. 's Anderendaags kreeg ik een mail van de firma die de zonnepanelen had geplaatst dat ze een negatieve keuring hebben ontvangen. Waarom de keurder gelogen heeft is mij totaal onbekend. Vind dit zeker geen manier van zaken doen.
Gisteren keuring hoogspanningscabine en laagspanning. Zeer bekwame en vriendelijke keurder, de heer Thomas DREESEN - ACEG. Zeer positieve ervaring. Beste dank. Johan Colson - preventie adviseur Vzw Mutas Zellik
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid