facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Accolade Language Services

Accolade Language Services
"Vertaalbureau Accolade by studio RogerAl meer dan 30 jaar leveren wij foutloze, genuanceerde vertalingen aan bedrijven in verschillende sectoren. We bouwden doorheen de jaren een ruim netwerk op van professionele vertalers en revisoren, die jouw teksten met de nodige precisie onder handen nemen. Zo ben je zeker van de nodige kennis en expertise.studio Roger is een groeiverhaal van vertaalbureau Accolade en webbureau CreaThing die doorheen de jaren elk hun expertise opbouwden. Die uiteenlopende expertises samen, vormen vandaag onder studio Roger een full-service communicatiebureau dat ambitieuze ondernemers een duwtje in de rug geeft.Het creatieve geweld gaat zijn gang bij studio Roger, wij ontfermen ons over foutloze vertalingen."
Adres: Stedestraat 51 , Harelbeke 8530, BE
Telefoonnummer: 056 77 96 81
Stad: Harelbeke
Route: Stedestraat 51
Postcode: 8530



op zoek naar gerelateerd: Accolade by studio roger
Recensies
Na lang twijfelen heb ik toch beslist om mijn tekst voor mijn nieuwe website door Phebe van Accolade te laten schrijven, waar ik geen moment spijt van heb gehad. Mijn schrik dat Phebe haar niet in mijn rol als interieurarchitect zou kunnen inleven was geheel onterecht! Na een uur samenzitten en bespreken wat ik wel en niet wil, heeft Phebe mijn tekst in een heel korte tijd klaar gespeeld. Ik mailde haar nadien een paar opmerkingen waar ze meteen aan de slag mee hing. Een paar uur later was de aangepaste tekst opnieuw klaar. Ook na een paar weken wanneer de layout van mijn website werd gewijzigd, heeft phebe haar tekst ook nog bijgestuurd om zo tot een mooi eindresultaat te komen. Ook denkt ze mee aan de commerciele kant van een website waarbij ze teksten zo schrijft dat google ze ook beter vindt. Bedankt Phebe voor het mooie werk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid