facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ACBornem

ACBornem

Info

ACBornem is het vervolg van Garage Dielis en is sinds 2019 een onderdeel van de commerciële regio Mechelen



"Auto Natie Bornem voormalig ACBornem is dé officiele verdeler van Audi alsook Audi Approved :Plus. Nieuwe wagens, stockwagens, tweedehands auto's, maar ook onderhoud en herstellingen, carrosserie, persoonlijk advies en financiering. Kom zeker eens langs in onze Audi concessie te Bornem. Wij gidsen u graag op weg."
Adres: Lodderstraat 17, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 038900089
Stad: Bornem
Route: Lodderstraat 17
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Natie Audi, Carrosserie Bornem, Garage Bornem, Auto Natie Kapellen, Autonatie Kalmthout, Autonatie Waasland, Audi Loenhout, Auto Natie boomsesteenweg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Dielis nv Garage Dielis nv 2 meter Top garage prima uitleg en snelle service
Volvo Vermant Volvo Vermant 1 km Onthaal en service zeer goed, snelle herstelling. Spijtig genoeg dure Volvo prijzen.
Imacar Bornem Imacar Bornem 1 km de beste garage ooit! zeer behulpzaam en vriendelijk. ook zeer klantgericht. echte aa...
Garage Aerts Bart BVBA Garage Aerts Bart BVBA 2 km Weer eens een vriendelijk ontvangst en snel geholpen! Top ford dealer!
Recensies
Enorm goed geholpen zoals altijd bij Auto Natie Bornem. Mensen van het onthaal/ balie super vriendelijk, komen meermaals vragen of we iets willen drinken tijdens het wachten op onze auto. Ze proberen u zo goed mogelijk up to date te houden hoever het al staat met de auto terwijl je aan het wachten bent. De mensen daar gaan een extra mile doen voor de klanten tevreden te stellen om zo een goed mogelijke en snelle service te geven.
31/01/2023 Was als niet klant binnengegaan met mijn auto om mijn lichten af te stellen. Deze waren niet goedgekeurd door de autokeuring. Op nog geen 10min tijd en met Zeer vriendelijk ontvangst ben ik geholpen. Echt Super bedankt om mij zovlug en heel goed te helpen TEAM Auto Natie Bornem. Zeer vriendelijk ontvangen en uit de Nood geholpen op 10min tijd. Professionele bediening....daar kunnen er velen achter komen. Echt Klasse werk wat jullie verrichten!! Top Personeel!!
13/10 binnen geweest voor een lek aan de afwatering van mijn panoramisch dak. Ze deden een diagnose van 1 uur, hun diagnose was nieuwe windgeleider, afdichting en eigenlijk alle losse delen aan dit dak vervangen. Het panoramisch dak was door mij al reeds afgeplakt met isolatie tape, dit om geen lijmresten op mijn dak te krijgen. Nadien deden zij er duct tape aan, wat mij thuis nog wat werk opleverde om al de lijmresten van mijn dak te krijgen.... Mijn wagen een audi Q3 van 2019, kan ik niet geloven dat mijn panoramisch dak na 3 jaar 'versleten' is. Prijs voor het maken van dit probleem: +/- 800 euro. Misnoegd ging ik voor een second opinion bij een andere VW-garage in de buurt van Antwerpen. Ditmaal wel een correcte service, controle panoramisch dak, omlijstingen vooraan verwijderd bleek om vervuiling te gaan in de afwateringsbuisjes. Ze hebben alles gereinigd en de rubbere afdichting van het panoramisch dak vervangen. Kostprijs 2 uur werk en stukken kwam het in totaal op +/- 300 euro. Ik weet niet hoe het komt maar telkens, ik bij AC Bornem kom ben ik onaangenaam verrast door de factuur... Is het omdat ze het A-merk zijn van VW-groep, en ze daarom andere prijzen hanteren? Of kijken ze nooit verder bij een diagnose, en is het dan natuurlijk heel gemakkelijk om alle losse onderdelen van het panoramisch dak te vervangen. Om er zo het meeste geld aan te verdienen? Van een diagnose van 1 uur die mij 129,70 euro heeft gekost had ik uiteraard wel veel meer verwacht. Deze garage mijden indien u niet voor onaangename verrassingen wilt staan bij de factuur van de herstelling...
Super vriendelijke service! Zowel aan de telefoon als ter plaatse enorm goed geholpen. Uit noodzaak hier beland, maar ik kom hier met veel plezier een volgende keer terug. Merci!
Langs deze weg, wil ik het team van Auto Natie Bornem bedanken voor het steeds vriendelijke onthaal , prima service & aflevering van mijn auto volgens afspraak. Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen !
De service bij auto natie Bornem is simpel, TOP! Na enkele slechte ervaringen mbt de service geswitch van consessie. Blij om te ondervinden dat service wel nog bestaat bij Audi.
Had een klein probleem, drive-in genomen, uiterst vriendelijk en snel geholpen door Robin, doe zo verder.
Zeer goede en snelle service. Vriendelijk personeel. Eerlijke en duidelijke communicatie naar klant toe.
Zeer professioneel maar tegelijkertijd zeer vriendelijk en hulpvaardig. Kleine probleempjes worden ter plaatse en in no-time verholpen, zelfs zonder afspraak. Super!
Enorm hard geholpen geweest door Auto Natie Bornem!! Ter hoogte van de garage kreeg ik lekke band. Ben bij hen gestopt was net na sluitingsuur en mijn wagen is een ander merk en had geluk dat er nog iemand aanwezig was. Ze waren daar supervriendelijk en hebben zonder aarzelen mijn lekke band op nog geen 10min kunnen herstellen!!! Echt een top service en ben de garage eeuwig dankbaar !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid