facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acar'up

Acar'up

Info

99% minder huisstofmijten. 99% d'acariens en moins.

Geschiedenis

Acar'Up is the solution to fight against dust mites allergy



"Expert in huisstofmijtallergie.Acar'Up Consumer Health, met hoofdzetel in Brussel, lanceerde de ExAller® anti-huisstofmijtoplossing in 2014 na intensief klinisch onderzoek door wetenschappers van de Université Libre de Bruxelles de Université Catholique de Louvain."
Adres: 30 clos Chapelle-aux-Champs, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Telefoonnummer: +32 (0)2 880 62 60
Stad: Woluwé-Saint-Lambert
Route: 30 clos Chapelle-aux-Champs
Postcode: 1200


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cabinet Ortho Wailliez Cabinet Ortho Wailliez 2 km Telefonisch slecht bereikbaar, en als je er naartoe rijdt sta je voor een dichte deur...
Recensies
Verschrikkelijk die reclame die je ongepast steeds ziet op Facebook. Zit hier niet op te wachten en vind het ook ongehoord dat bedrijven dit doen. Wel legaal , niet normaal !!
Mijn zoon en mezelf slapen veel beter sinds dat we Exaller gebruiken. Weg met die vuile beestjes... : Let wel op, met de 75ml ga je snel moeten opnieuw bestellen en komt dan duurder uit.
Vermindering van mijn allergiesymptomen al na de eerste behandeling met de Exaller Spray! Heel hulpzaam! Ik zou het zeker aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid