facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acanthus Kattenpension

Acanthus Kattenpension

Geschiedenis

Een warme opvang voor uw kat!

Adres: Zandhovensteenweg 35, 2520 Oelegem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/337.70.66
Stad: Oelegem
Route: Zandhovensteenweg 35
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: Kattenpension prijs, Kattenpension Koningshooikt, Kattenhotel, Kattenhotel met buitenren, Abri Kattenhotel, Kattenhotel Lier, Luxe Kattenhotel, Kattenhotel in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Equicare Equicare 953 meter Geen goede ervaring mee gehad aan de telefoon en dit maar voor 1 echografie eens te d...
Dier-en tuincenter Verlinden Dier-en tuincenter Verlinden 1 km Zo'n vriendelijk personeel kom je niet meer tegen. Ze staan volledig ten dienste van ...
Recensies
Sara doet alles voor uw poes ,onze poes kwam niet overeen met de andere logeetjes en hij heeft een plaatsje alleen gekregen. Hier komen we zeker terug als er tenminste een plaatsje vrij is,wat niet evident is . Toch bedankt Sara voor de goede zorgen.
Onze 3 poezen hebben hier een 5 sterren vakantie beleefd! Wij moesten noodgedwongen en heel dringend op zoek naar tijdelijke opvang en wat zijn we blij dat we voor Acanthus kozen. Super lief, verzorgd en proper. En vooral met een hart vol liefde voor de poezen.
Ons Rupsje ging voor het eerst op kattenhotel. We zijn heel blij dat we voor Acanthus gekozen hebben. Sara is heel vriendelijk en heeft ons gerustgesteld met updates tijdens de vakantie. Ze spenderen duidelijk tijd met de katten door en ik vind het super dat elke privékamer een buitenverblijf heeft. Er is ook een heel leuke gemeenschappelijke ruimte. Rups had nog geen contact gehad met andere katten, dus daar hadden we wat schrik voor, maar Sara heeft dat super aangepakt. Onze kat zag er heel tevreden uit, wij komen zeker terug. Bedankt!
Al 13 ! Jaar het vaste vakantieadresje van Pepper. Dit is geen opvang voor hem, dit is vakantie. Ik laat hem altijd met een super goed gevoel achter en weet dat hij de beste zorg en liefde ontvangt. 5 sterren opvang en de sterren stralen!
Sara verwent de katten in haar pension Acanthus. Onze kat is daar intussen al een keer of acht geweest. Nooit klachten. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte en de katten kunnen ook in een afgebakende buitenruimte. Heel wat speeltjes voor de poezen...en halfweg je vakantie krijg je een fotoreportage van je lieveling. Top!
Wat een super toffe lieve kattepension onze Simba hare eerste keer en het was zeer goed meegevallen en zie liet haar goed inspuiten met insuline door hare suiker het is meer dan een 5ster Waart we gaan zeker terug komen dikke knuffels van ons Simba en Sara doet dat echt uit liefde voor de poezen niet voor het geld
Een fantastisch vakantieverblijf voor katten ,met persoonlijke aandacht voor elke kat.Een echte aanrader.Super lieve eigenares.Er is ook een grote gezamelijke ruimte en grote buiten ruimte en de induviduele verblijven zijn ook voorzien van een buitenruimte.
Zeer goed ontvangst en onze kater gaat er met veel plezier logeren! Toplocatie voor je kat of kater!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid