facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Académie Des Beaux-arts De Saint-josse-ten-noode

Adres: Rue Potagère 52, 1210 Sint-Joost-ten-Node
Telefoonnummer: 02 220 27 61
Stad: Saint-Josse-ten-Noode
Route: Rue Potagère 52
Postcode: 1210



op zoek naar gerelateerd: Académie des Arts, académie des beaux-arts cours du soir, Académie Saint-Josse céramique
Recensies
Ik volg daar keramiek- en pottenbakkerslessen en ben er erg blij mee. De groep is erg vriendelijk. Mijn leraar en management zijn zeer attent en reageren snel. De werkplaats is enorm en zeer helder.
De Academie voor Schone Kunsten van Sint-Joost-ten-Node is een school gewijd aan beeldende en beeldende kunst gelegen in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node, Potagèrestraat 52. De Academie voor Schone Kunsten van Sint-Joost-ten-Node is gevestigd in een school die is gebouwd op grond die in 1852 door de gemeente is aangekocht. Gemeentelijk architect Vanderauwera tekent de plannen en, dankzij een lening, de oprichting van het gebouw, waarvan gevels zijn van neoklassieke inspiratie, begon in 1856 en eindigde in 1858. Een uitbreiding van de school was snel voelbaar en er werd besloten tot de bouw van een uitbreiding om naast de in 1864 opgerichte tekenschool extra klassen te huisvesten. inkomhal, onder een bronzen reliëf van Égide Rombaux dat een naakte man voorstelt omringd door elementen die herinneren aan oude kunst, wordt vermeld "ECOLE OF / ARTS OF TEKENEN / 1864-1914 / Sint-Joost-ten-Node". De gemeentelijke school draagt ​​de naam Joseph Delclef. Keramiek, beeldhouwkunst, tekenen, schilderen, interieurarchitectuur, visuele communicatie grafisch ontwerp, reclame, uitgeverij, computergraphics en kunstgeschiedenis staan ​​op het programma van de Académie des beaux -arts van Sint-Joost-ten-Node. Andere cursussen zijn specifiek gericht op kinderen.
Ik werk daar en het personeel is erg vriendelijk personeel het zijn collega's mijn baas zeer vriendelijke manager
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid