facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AC Restaurant Minderhout

Adres: Autosnelweg E19-A1 1/N , Meer 2321, BE
Telefoonnummer: 03 314 66 56
Stad: Meer
Route: Autosnelweg E19-A1 1/N
Postcode: 2321



op zoek naar gerelateerd: Wegrestaurant E19 Antwerpen Breda, Restaurant Hoogstraten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allrest - Meer Allrest - Meer 2 km Hier moet je zijn als je grote honger hebt
Recensies
Niets gegeten, wel koffie gehaald en me geamuseerd op de toiletten... keuzestress, ga ik de vissenkom in, de bieb of kies ik toch voor de aarbeien :-
Het eten was wel lekker maar je kan het niet vergelijken met een grotere lunch garden. We hadden reuzehonger en dachten oh yess een LG hier stoppen we even. Lagen we voor 2 volw en 1 kind aan 52 euro. Hebben we anders nooit in een LG. Kindermenu minder dan anders... slechts 2 balletjes in tomatensaus anders 3... drankje apart bijgeteld en niet in menu verrekend. Ijsje zelf moeten aan denken dat het incl. was... Problemen aan de kassa student riep er de andere student bij... wist het ook niet... Ruim 10 minuten gewacht om dat naar een andere kassa te moeten gaan. Kleine maar voldoende keuze. Verder wel ordelijk en net en een speelvoorziening voor de kids.
OK, je gaat niet naar de lunch garden voor haute cuisine, maar om eens snel "op restaurant" te gaan, terwijl de kinderen letterlijk kunnen zien wat ze bestellen, is wel eens handig. De prijzen vallen mee, er is voldoende keuze tussen slaatjes, groenten, desserts en hoofdschotels, om toch enkele keren per jaar te gaan eten, zonder te hoeven reserveren. Bovendien is er wifi, kan je vlakbij parkeren en is het personeel heel vriendelijk. Alles bij elkaar geen slecht idee als je eens geen zin hebt in koken en je snel weer weg wil.
Het eten was op zich lekker. Maar we hebben wel gekozen om een steak te laten bakken. Omdat sommige gerechten er niet vers meer uitzagen, ik denk dat er ook wel teveel aanbod is. Beter 5 goeie gerechten dan 10 minder goeie. Zodat er meer roulatie in de ingrediënten zit.
Na een bezoekje aan het toch wel zeer impozante gemeentehuis van Den Haag . Ff een vlugge pits stop gehouden in Minderhout Lunch Garden . Eerlijk gezegd moet ik mezelf nu tegen spreken maar de bediening aan de kassa ging vlot en het bakkie troost heeft al zijn aromas prijs gegeven . Dit kon idd ook gezegd worden van het blikje Jupiler dat mijn wederhelft heeft meegenomen om de bijna onaangename kennismaking met de Haagse ordediensten te kunnen verwerken 2.20€ vondt ik wel aan de hele hoge prijs maar het ticket dat we eventueel zouden krijgen om rustig op de bank aan de kant van de weg zou 95€ gekost hebben . Dus Lunch Garden was the place to be om alles ff te laten bezinken . Fijn weekend allemaal
Vriendelijke bediening maar slecht eten. Mijn man en ik hebben heel de avond last gehad van onze maag die gepaard ging met diarree en krampen. Geen aanrader!
Klein middagmaal genoten: gegrilde kipfilet, pepersaus en frieten. Frieten en kipfilet waren oke, de pepersaus was zoals die hoort te zijn. Voor 10 euro niet slecht gegeten. Proper restaurant.
Triestig, lang wachten, personeel weet niet hoe het werkt en een echte schande dat iemand die eet in lunch garden 70 cent moet betalen voor wc, dit is 30 Belgisch frank om een natuurlijke behoefte te doen
Je hebt hier een ruime keuze uit hapjes en drankjes. Er is voldoende plek om rustig te kunnen zitten. De toiletten zijn ook schoon.
Degelijke maaltijd, niets speciaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid