facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ABSOLUTE Teamsport JM Boortmeerbeek

ABSOLUTE Teamsport JM Boortmeerbeek
Adres: Leuvensesteenweg 155a, 3191 Boortmeerbeek, België
Telefoonnummer: 015 52 98 78
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Boortmeerbeek
Route: Leuvensesteenweg
Huisnummer: 155a
Postcode: 3191


Openingstijden

maandag: 13:30–18:30
dinsdag: Gesloten
woensdag: 10:00–12:30, 13:30–18:30
donderdag: 10:00–12:30, 13:30–18:30
vrijdag: 10:00–12:30, 13:30–18:30
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
super service, groot aanbod, meerdere merken. vriendelijk personeel. een aanrader voor ieder sportliefhebber
Altijd iets te vindennVeel keuze
Ik heb hier vandaag een paar voetbalschoenen gekocht, bij het afrekenen ging het helaas mis met het personeel. Ik heb twee keer herhaald tegen de persoon achter de kassa dat ik korting moest krijgen in verband met het scheidsrechteren. Hij rekende hier toch nog de verkeerde korting aan, ik betaal mijn rekening en besef op dat moment dat het bedrag toch wel vreemd is. Ik vraag nog eens na of de 125 euro er al is van afgetrokken en de meneer antwoord mij dat hij dat niet heeft gedaan en een andere korting heeft toegepast. Hij wilt dit oplossen en gaat naar een collega die bevestigd dat dit niet meer kan teruggegeven worden, ik had het met zijn woorden ‘moeten melden voor het betalen’. Ik vertel dat ik dit wel heb gedaan en mijn broer bevestigd dit. De twee mannen gaan volledig tegen me in en zeggen dat ik het niet juist heb gemeld. Er zijn twee soorten kortingen voor scheidsrechters blijkbaar volgens de mannen. De collega stelt uiteindelijk voor om het via een bon het geld terug te geven waarmee ik akkoord ga omdat ik niet wil meegaan in hun discussie. Wat ik al redelijk ongepast vond van de mannen en zeker omdat er nog andere klanten bij stonden. Daarna haalt de collega toch nog eens met een arrogante en geïrriteerde intonatie aan dat ik het had moeten melden. Dit was naar mijn gevoel helemaal niet nodig. Ik was zeker van mijn zaak en ging toch akkoord met een bon, want misverstanden kunnen nu eenmaal gebeuren langs beide kanten :. Maar de onvriendelijke opmerking is het laatste waar je op dat moment nood aan hebt als klant. Dit gaf een heel slecht gevoel aan een klant die toch al een paar keer met zijn familie is langs gekomen bij jullie.
Vandaag langskomen voor loopschoenen, enorm goed geholpen door Jordy! Enorm behulpzaam en niets was teveel gevraagd als je opzoek bent naar goede sportschoenen met het bijkomend top advies! ZEKER EEN AANRADER!!!!
3 verkopers Ik ben de enige klant met mijn kind. Ons liet ons 10 min in de wind, dan 10 min om ons artikel te ontvangen, mijn ons heeft plezier terug in de winkel, wat heb je gerookt??? Ik heb hier kinderen, meneer. Nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid