facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ABIQUA PRIVAAT SAUNA

ABIQUA PRIVAAT SAUNA

Info

De meest exclusieve privé-sauna in Vlaanderen met twee units. Zowel sauna 1 als sauna 2 hebben een zwembad, jacuzzi, hammam, Finse sauna, Dode Zeebad en loungeruimte. Sauna 2 heeft nog extra een infraroodcabine en een romantische slaapkamer.



"Wij zijn een privaat sauna met 2 units om helemaal tot rust te komen."
Adres: Sint-Bernardsesteenweg 110, 2620 Hemiksem
Stad: Hemiksem
Route: Sint-Bernardsesteenweg 110
Postcode: 2620


Recensies
Fantastische ervaring! Zeer vriendelijke ontvangst, de sauna unit is prachtig ingericht. Sauna, hammam, jacuzzi, zwembad en het hele complex zijn allemaal super! Het koudebad is een erg leuke extra die je in weinig complexen terug vindt. De unit is zeer ruim en heeft een leuke lichtinval. Er is een mooi klein tuintje aan voorzien, spijtig genoeg wou het Belgische zomerweer bij ons niet echt mee werken om hier ook optimaal van te kunnen genieten. Een aanrader!
De sauna was heerlijk we hebben echt genoten Julie zien ons zeker terug!
mooi net vanbinnen en een goed ontvangst
3u ZALIG genoten! Mooie, propere, gezellige unit. Vriendelijke mensen. Wij komen zeker terug!
Deze privé sauna is absoluut een aanrader voor je batterij op te laden. Heel mooi en super proper!! Zeer vriendelijke dame ook!
Die buitensauna is gewoon zaaaaalig, temperatuur zwembad en Jacuzzi perfect. Heel proper , niet alleen super hygiënisch maar ook alles netjes afgewerkt. We waren aangenaam verrast. Qua prijs zeker de moeite waard en tegenover andere sauna's zeker niet te duur voor wat je krijgt.. Wij komen gegarandeerd terug..... Ook heel vriendelijke ontvangst en uitleg.
Ongelofelijke ervaring heb ik in deze privé-sauna gehad. Ik werd eerst vriendelijk onthaald door de eigenares. Doordat er geen klokken in de sauna hangt wat een enorm pluspunt voor ons was!! stelde de eigenares voor of ze misschien een rinkeltje moet laten een kwartier voor het einde zodat we niet persee steeds de gsm moeten in het oog houden. Dit vond ik een enorm goed idee! Ik had de "kleinste" sauna-complex genomen. Het is groot maar toch enorm cozy!! Het was er kraaknet! De temperaturen van zwembad/jaccuzi/zoutbad/... waren IDEAAL! Er was gratis wifi ter beschikking en een mini-bar met heel veel keuze aan drank. Er was zelfs een buitenterrasje waar er ligstoelen zijn en een asbak moest je buiten willen roken. Prijs-kwaliteit echt de moeite waard!!! Ik ga normaal gezien niet graag naar de sauna omdat ik mij meestal verveel, maar hier heb ik echt met volle teugen genoten!!! Abiqua ziet mij zeker terug! TOP SAUNA!
Een topsauna! Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg van alle faciliteiten. Je kan er ook slippers en handdoeken lenen indien je dit niet bijhebt. Solidaire prijzen aan de minibar. Het temperatuur van de jacuzzi en het zwembad waren perfect! Zalig, we komen zeker eens terug.
Zeer grote en verzorgde privé sauna voor een zacht prijsje
Vriendelijke hosten en een prachtige plek om heerlijk te relaxen en tot rust te komen. Voor het eerst geweest met een stel vrienden van 6 personen en de unit met buiten zwembad gehuurd. De eigenaar heeft het buitenbad op het laatste moment nog eens extra blader vrij gemaakt doordat de wind zoveel weer in het zwembad had geblazen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid