facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Abella beds

Info

Abella beds, modern-strak design in bedrooms & interieur -- bezoek onze living & bedstore in Roeselare

Geschiedenis

Abella beds, design style in bedden, het best in zake slaapcomfort, strak & trendy, make a statement in your bedroom.

wat kun je vinden in onze store? schoonheid, puurheid, zuiverheid & natuurlijke materialen zowel op gebied van slaapcomfort als interieur en designartikelen



"a unique bedcompany - store in Roeselare by Delphine Jacinta creating for you the perfect master bedroom at home"
Adres: WESTSTRAAT 142, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: 32476502973
Stad: Roeselare
Route: WESTSTRAAT 142
Postcode: 8800


Openingstijden

Maandag: 14:30 - 18:00
Dinsdag: 14:30 - 18:00
Woensdag: 14:30 - 18:00
Donderdag: 14:30 - 18:00
Vrijdag: 14:30 - 18:00
Zaterdag: 14:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blvck-agency Blvck-agency 2 km BLVCK-AGENCY Wij regelen uw Line-up van A tot Z... & dit vooral binnen uw budget! ...
Recensies
Mijn matras is binnenkort aan vervanging toe en de dame die me geholpen nam uitgebreid de tijd om samen tot de juiste keuze te komen. Ik heb er alvast prachtig nieuw bed en matras gekocht. Aanrader snelle service en enorm vriendelijke dame. Iemand die haar vak kent en je met een smile tewoordstaat.
Dienst na verloop is 0 Verschillende e-mails en telefoontjes geprobeerd maar te vergeefs. Dus zelf op zoek naar wisselstukken. Geen aanrader!
Zeer goed ontvangen! Super vriendelijk en de perfecte matras gevonden voor ons dankzij het luisterend oor en de grondige kennis van het personeelslid in kwestie. Mijn ouders kochten hier ook en zijn super tevreden over hun boxspring en matras, zeker een bezoek waard
Beste, ik raad deze winkel volledig af! Eigenlijk zou ik 0 sterren willen geven maar dan wordt mijn review niet gepubliceerd. Koop hier aub nooit iets. U wordt volledig fout geïnformeerd en krijgt een volledig andere levering dan hetgeen u besteld hebt. Ik raad u dus zeker aan om naar een andere winkel te gaan en u niet te laten lokken door hun zogezegd promoties. Ik begrijp niet dat de zaak nog kan blijven bestaan.
Prachtige boxspring collectie! Super prijs/kwaliteit en goede service bij levering! Een aanrader Een vriendelijke ontvangst en een professionele verkoopster u voelt zich direct welkom in de showroom! Uniek concept!
Supertevreden van mijn aankoop hier!!! We hebben verschillende plaatsen gedaan en nergens zo'n goed bed gevonden als hier, juiste advies, zeer behulpzaam.Top. Aangename winkel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid