facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Abdijmuseum Ten Duinen

Abdijmuseum Ten Duinen

Info

Leven in de middeleeuwse Duinenabdij, hoe ging dat? Ontdek ons museum, de ruïnes met de prachtige natuur & de Zuid-Abdijmolen!
www.tenduinen.be

Geschiedenis

Het Abdijmuseum beheert deze pagina. U kan hier terecht met al uw vragen over het museum en ook reacties en/of suggesties zijn welkom! Wij helpen u graag…

Uiteraard hebben we enkele spelregels opgesteld voor onze pagina. Kritiek kan zeker, maar discriminatie, kwetsend taalgebruik, persoonlijke, beledigende of racistische aanvallen, spammen en trolling zijn hier niet toegelaten. Deze berichten zullen we dan ook verwijderen.

Berichten van politieke aard en commerciële reclame kunnen sowieso niet op een officiële overheidspagina.

Adres: Koninklijke Prinslaan 2, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: +32 (0)58 53 39 50
Stad: Koksijde
Route: Koninklijke Prinslaan 2
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Abdijmuseum Ten Duinen openingstijden, Restaurant Ter Duinen Koksijde, Ten Duinen bier, Musea Nieuwpoort, Molen Koksijde, hoeveel draken zijn er ontsnapt uit de museumkelder van de abdij ten duinen?, Abdij Sint-Idesbald, Ten Duinen reserveren
Recensies
Mooi opgebouwd, gevarieerd en coronaproof
Op het domein heb je het museam,expositie buiten , restaurantbmondieu,brouwerij st idesbald ,expo zaal . Mooie vijver en grasleggging .
Een rijke geschiedenis in woord en beeld gebracht...het bezoeken waard. De tuin met de ruïnes zijn rustgevend.
Leuk om even te bezoeken, vr experience is mogelijk er is een leuke video. Enige nadeel is de kaartjes verkoop die alleen te benaderen is met de trap. Hier wordt aangewerkt door het museum.
Dit is écht indrukwekkend.. de inkijk in leven, werken, bouwen, eten, sterven, denken,... Van de monniken en bloei en verval van de abdij.
Deze morgen rond 10u gereserveerd via de site voor 4 personen. Wij waren blijkbaar niet geregistreerd bij aankomst om 14u30, dus kregen wij geen toegang. Spijtig
Heel mooi ingericht museum. Zeer leerrijk en toepasselijke sfeer. Prima tijdelijke expo Bouwen voor de Eeuwigheid nog tot 5 januari 2020. Vriendelijk en behulpzaam personeel, ik kom zeker nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid