facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Abdij Ter Kameren

Abdij Ter Kameren
Deze oude cisterciënzerabdij uit 1201 maakt deel uit van een herbouwd kloostercomplex met formele tuinen.
Adres: Abdij ter Kameren, 1000 Brussel, België
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Abdij ter Kameren
Postcode: 1000


Openingstijden

maandag: 06:00–18:00
dinsdag: 06:00–18:00
woensdag: 06:00–18:00
donderdag: 06:00–18:00
vrijdag: 06:00–18:00
zaterdag: 06:00–18:00
zondag: 06:00–18:00

Recensies
English belownnEen mooi middelgroot park dat om de abdij heen gebouwd is. Het park is uit verschillende niveaus opgebouwd. Het is er goed onderhouden. Je kunt hier joggen, wandelen of heerlijk ontspannen.nnA medium sized park that was built around the abbey. The park consists of several levels. It's well maintained. A perfect spot to go jogging, go for a walk or just relax.
Verborgen pareltje. Abdij met lange en interessante geschiedenis. Mooie Franse tuin bovenaan het park. Beneden een bron. Op het midden plein vaak leuke lokale initiatieven. Daarna verder wandelen langs de oevers van de vijvers van Elsene en flaneren over Flagey plein. Zalig !
Zeer mooi parkdomein in Brussel,mooie historische site,vlak aan de Louizalaan en aan het Ter Kamerenbos!nEen oase van rust en groen!
Oase van rust ...nZalige plaats.nSpijtig van de graffitinEn geen plaats om iets te drinken/eten..
Mooi park en abdij, een aangename plek om even te pauzeren in de hoofdstad. Vele bankjes en graspleintjes om even uit te rusten en maar 10 minuten van het centrum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid