facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Abdij Averbode

Abdij Averbode

Info

De abdijgemeenschap van Averbode houdt u graag op de hoogte van wat er in en rond de abdij gebeurt. Aarzel niet om u te abonneren en ons zo van nabij te volgen.

Adres: Abdijstraat 1, 3271 Averbode, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3213780440
Stad: Averbode
Route: Abdijstraat 1
Postcode: 3271



op zoek naar gerelateerd: Nieuws abdij Averbode, Abdij Averbode winkel, Abdij van Averbode bezoeken, Abdij Averbode eucharistievieringen, Abdij Averbode gastenverblijf, Abdij Averbode Het Moment, Abdij Averbode gemeenschap, Het Moment Averbode brunch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TAYO TAYO 22 meter We zijn speciaal deze kant op gekomen om de abdij te bezoeken. Hierbij is enkel het b...
Bezinningscentrum Abdij Averbode Bezinningscentrum Abdij Averbode 26 meter Een bezoekje meer dan waard! Vergeet zeker niet de mooie kruisweg naast de abdij.
Recensies
Een Vlaamse klassieker die iedereen in zijn leven eens gezien moet hebben. Abdijbezoek afronden doe met een ijsje eten in de Lekdreef. Ook dat is Vlaamse traditie...
Vertrek van hier uit met een crèmeke in de hand en volg de wandelpaden...met de fiets of te voet. Altijd heerlijk vertoeven in de bosrijke omgeving.
Prachtige abdij in de Kempen om te wandelen en te bezoeken!
Prachtige, grote, goed onderhouden abdij , mooi gelegen in een groot bos. Door corona is de kerk gesloten. Men kan wel een kaars laten branden of een mis bestellen.
Een bezoekje meer dan waard! Vergeet zeker niet de mooie kruisweg naast de abdij.
Enorm mooie omgeving! De abdij is prachtig en de moeite om te bezoeken. Een pluspunt is de Lekdreef recht tegenover de abdij. Al wie een ijsje wilt en wilt genieten van een mooie wandeling in een prachtige omgeving is hier aan het juiste adres.
Mooi gebied om te wandelen en een mooi domein om eens te bezoeken
Prachtig gebouw en mooie streek om te gaan wandelen of fietsen.
Zeer mooi plekje
Erg mooi! Kaarsje branden met kinderen, vaste stopplaats bij het wandelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid