facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ABC Carnaval nv

ABC Carnaval nv

Info

De grootste en goedkoopste feestwinkel in vlaanderen

Geschiedenis

ABC Carnaval: De goedkoopste feestwinkel en carnavalshop in Europa.
We heten u welkom op onze online webshop en proberen u als klant steeds de best mogelijke service te leveren tegen de beste prijs. Onze feestartikelen en partyaccessoires, worden met de grootste zorg uitgekozen en de beschikbare voorraden zijn steeds bij het betreffend artikel te zien. Op de site kan je terecht voor een uitgebreid gamma aan carnaval pruiken, professionele grime, carnavalkostuums, feestdecoratie, boas, valse snorren en baarden, carnaval maskers, helium voor ballonnen, halloween toebehoren en halloween decoratie, nieuwjaars feesthoedjes, sintklaaskostuums, kerstmankostuums, zwartepiet kostuums en nog vele andere toebehoren.

Je kan ook steeds terecht in onze winkel te Menen, waar je alles van deze site ook terplaatse kan kopen, maar waar we ook een uitgebreide keuze hebben van verhuur carnaval kostuums , verhuur feestkledij, verhuur toneelkostuums, verhuur sinterklaas en zwarte piet kostuums. We volgen steeds de nieuwste trends, en je kan het zo gek niet bedenken of je vind het hier. Van Discokostuum, superheld-kostuum, lederhosen, mascottes tot halloweenkostuums. In totaal meer dan 10.000 kostuums. Die kan je ook zien op de site bij verhuur kostuums maar kan je enkel reserveren in de winkel zelf. Abc carnaval is dan ook de partyshop bij uitstek……

Adres: Moeskroenstraat 170, 8930 Menen
Telefoonnummer: 056 51 02 73
Stad: Menen
Route: Moeskroenstraat 170
Postcode: 8930


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00
Woensdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Verkleedwinkel Desselgem, Carnaval Menen 2022, Carnavalswinkel West-Vlaanderen, Carnavalwinkel Kortrijk, Abc carnaval politie, Verhuur carnavalskleding, Carnavalswinkel Roeselare, Verkleedkleren huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bon Bon Ballon Bon Bon Ballon 505 meter Voor iedereen zn smaak
Academie Menen Academie Menen 1 km projecten beeld - Academie voor Beeld, Muziek & Woord - Stad Menen
Atelier Rosa Atelier Rosa 1 km Alles id lekker !!! Vriendelijk onthaal en heel netjes. Zeker de moeite waard om eens...
Menin51 Menin51 1 km Zeer leuk om er te gaan. Goede muziek en prachtig interieur.
Keramiek Liliane Demeester Keramiek Liliane Demeester 3 km Passie voor klei...
Lukasgilde Menen Lukasgilde Menen 3 km Bestuur
FeestKadees FeestKadees 3 km WHEN IN DOUBT, JUST ADD SOME COLOR OR GLITTER. IT ALWAYS FITS... Een snoet(je) omtove...
New Etropal New Etropal 4 km Fantastische zanger Fabrizio zeva, lekker eten kortom gezellige sfeer
De Knutselende Heks De Knutselende Heks 89 km Welkom bij De Knutselende heks, dit is een droom die werkelijkheid werd, ontstaan ui...
Recensies
Zeer ruime keuze aan thema kleren voor koop en huur. Ook veel accessoires. Huurkleding is makkelijk te wassen en we kregen deze ruim op tijd mee.
Deze week Halloween pakjes gaan kopen. Ben nogal groot en dacht size L, zal dit wel lukken,... ja hoor groot genoeg en heel leuk.
Ze moeten beter aangeven waneer het open en gesloten is op de website op de website staat dat het open is we gaan naar de winkel en het is gesloten .
WAT een assortiment!!! Tweetalig. De moeite, echt
Zeer grote keuze en behulpzaam personeel
Groot aanbod van verkleedkledij, zowel om te huren als om te kopen. Accessoires zijn ook in de winkel te koop, maar vallen soms tegen qua kwaliteit. Personeel vriendelijk en efficiënt.
Vriendelijk onthaal en veel keuze
Het verzonden produkt komt niet overeen met wat besteld werd. Gevraagd voor een retour/terugbetaling maar helemaal geen reactie. Geen betrouwbare winkel dus.
Veel keuze, redelijke prijzen. Je kan hulp vragen of zelf op de tablets zoeken wat je wil. Daarna kan je betalend passen. Veel attributen over allerlei onderwerpen aan heel scherpe prijzen. En ook van goedkoop naar duurdere assortimenten zodat voor elk wat wils is. Mooie keuze aan schminkgerief. Helaas geen eigen parking en weinig parkeergelegenheid vlak voor de deur. Zeker je parkeerkaart leggen als je langs de hoofdstraat parkeert want ze lopen veelvuldig langs voor controle. Maar het personeel wijst je hier meermaals op.
Veel keuze, maar mindere kwaliteit. zeer veel plastiek...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar ABC Carnaval nv met het openbaar vervoer


Menen Koninginnestraat 50 meter
44
81
84
Menen Koninginnestraat 110 meter
44
81
84
Menen Sint-Jozefkerk 150 meter
44
Menen Zuidstraat 180 meter
81
84
Menen Zuidstraat 230 meter
44
81
84

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid