facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aardbeien Van Poucke

Info

Thuisverkoop verse aardbeien, kersen en asperges!

Geschiedenis

Sinds 1987 zijn Koen en Linda gepassioneerd bezig met het kweken van aardbeien.
De hoeve "De Grote Belderik" in Beervelde ligt op de grens van Destelbergen, Heusden en Laarne.
Wat 25 jaar geleden begon met het verkopen van aardbeien op het veld aan een toevallige passant, is door mond-aan-mondreclame uitgegroeid tot een dagelijkse verkoop. De aardbeien worden nog steeds gekweekt in volle grond, wat gecombineerd met de juiste rassenkeuze een optimale smaak garandeert. We onderscheiden ons met het planten van aardbeienrassen die niet op grote schaal gekweekt worden. Zo bieden we soorten als Vima Zanta, Felicia en Corona aan, die elk hun unieke smaak hebben en niet in de gewone handel te verkrijgen zijn.

Een deel van de aardbeien wordt beschermd door plastieken overkappingen, een ander deel wordt gekweekt in de open lucht. Bijen en hommels zorgen voor de natuurlijke bestuiving, waardoor de aardbeien verschijnen in het echte seizoen, namelijk in mei en juni. Van in de vroege uurtjes worden de vruchten vers aangebracht, rechtstreeks van het veld naar de consument.



"Heerlijke aardbeien en kersen van eigen kweek!Meer dan 30 jaar ervaring ivm vollegronds aardbeien recht van’t veld. Een boomgaard vol kerselaars uniek voor deze streek!Korte keten producten hoeve-ijs, asperges, honing, confituur"
Adres: Reigersstraat 9, 9080 Beervelde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 093558137
Stad: Beervelde
Route: Reigersstraat 9
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: Hoevewinkel Beervelde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Giftshop So-Ligna Giftshop So-Ligna 5 km effficient en effectief aan je conditie werken, mijn vrouw is fan!
Aardbeien Fam. Rooms-Van Puyvelde Aardbeien Fam. Rooms-Van Puyvelde 5 km Heel kindvriendelijk. Heel proper. Gezellig. Lekkere ijsjes. Wij komen zeker terug!
Recensies
Heel kindvriendelijk. Heel proper. Gezellig. Lekkere ijsjes. Wij komen zeker terug!
Enkel geweest aan het aardbeien-automaat. Heel handig en overheerlijke aardbeien!
Super gezellige hoeve. Vriendelijke mensen. Ongelofelijk heerlijk, dikke, sappige kersen. Aan een goeie prijs. Lekker aardbeien. Heel plezant dat de kids op een gocart kunnen en je even naar de dieren kan gaan kijken. Wij komen nog!
‘Rustig blijven oudere man. Ik heb geen empathie nodig, al zeker niet van een wildvreemde‘ en dat noemen ze vriendelijk zijn, wanneer er een meningsverschil bestaat. Jammer.
Wij gaan daar al jaren om verse aardbeien. Het zijn de beste die je kan vinden in de buurt. Ze verkopen ook zelf gekweekte asperges die ook heel lekker. Daarnaast verkopen ze ook artisanaal roomijs die heerlijk is van smaak.
Super lekkere verse en zelfgekweekte aardbeien en kersen.
Goed bereikbaar, passende openingsuren en bovendien lekkere aardbeien.
Vers fruit en verse groenten, artisanaal ijs en meer. Een stop waard!
Lekkere aardbeien en asperges. Vriendelijke bediening.
Vriendelijke mensen, kwalitatief en lekkere producten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid