facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aardbeien De Paep

Info

Onze dagelijkse geplukte aardbeien zijn verkrijgbaar op volgende locaties.
- Molenstraat 22
- Sint Niklaasstraat 205
- Provinciale Baan 13, Vrasene

Geschiedenis

Landbouw



"Aardbeien te koop-Mogelijkheid om met bankkaart cashloos, muntstukken en biljetten te betalen."
Adres: Molenstraat 22, 9170 Sint-Gillis-Waas
Telefoonnummer: 0498791466
Stad: Sint-Gillis-Waas
Route: Molenstraat 22
Postcode: 9170



op zoek naar gerelateerd: Aardbeienautomaat Sint-Niklaas
Recensies
Wij kopen al jaren bij hun ons aardbeien. Altijd goed, altijd lekker.
De lekkerste, zoetste en mooiste aardbeien die er zijn! Nog nooit elders zo´n aardbeien gezien/gegeten. Zowel keuze tussen grote en kleine aardbeien, dus voor ieder wat wils! Je kan er zowel cash als met de bankkaart betalen. Dus geen enkel probleem als je geen cash bij hebt. Er is ook een automaat om biljetten te wisselen. Ik moet 40min rijden tot daar maar het is meer als de moeite waard! De automaten worden meerdere keren per dag aangevuld waardoor ze steeds lekker vers zijn.
Lekkere aardbeien, maar toch maar opletten met kleine aardbeitjes te smijten tussen de grote aardbeien. Had de laatste keer aardig wat kleintjes in een bakje grote aardbeien.
Zeer goed georganiseerd. Erg lekkere aardbeien
Super lekkere aardbeien! De automaat wordt dagelijks aangevuld met verse aardbeien. Super handig dat je met je bankkaart kan betalen aangezien ik iemand ben die nooit cash geld op zak heeft. Nog nooit een slecht bakje gehad, ze zijn altijd tiptop in orde. Een welverdiende 5/5.
Hier vindt je echt de beste aardbeien van de streek. Je kan betalen met cash of met kaart. Goede parking en gemakkelijk bereikbaar.
Super lekkere aardbeien - Goed georganiseerd met 2de bijkomende automaat contactloos betalen naast de cash betaalautomaat
Zeer lekkere aardbeien
Lekkere aardbeien...aan een mooi prijsje...een aanrader
Beste aardbeien uit de streek en de automaat in Vrasene is 24u/24u open! Super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid