facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aardappelen Nijs

Aardappelen Nijs

Info

Wij zijn een familiebedrijf dat bekend staat om het bieden van een prima service en het leveren van dagdagelijkse verse friet en andere aardappelproducten.

Geschiedenis

Wij verdelen verse friet en andere aardappelproducten.
Onze klanten variëren tussen frituren, restaurants, foodtrucks en grootkeukens. Je kan ons ook contacteren voor het leveren van friet/aardappelproducten voor evenementen( eetdagen, feesten, festivals, etc...).
Wij leveren verse friet, voorgebakken friet, voorgekookte aardappelen, vers geschilde aardappelen, krieltjes, schijfjes en nog veel meer! Heb je vragen over onze producten? twijfel dan niet en neem gerust contact op met ons.



"Een familiebedrijf dat gekend staat voor een prima service en dagdagelijkse verse friet en aardappelproducten.Aardappelen Nijs levert aardappelproducten van de hoogste kwaliteit. Uitermate geschikt voor frituren, restaurants, foodtrucks, grootkeukens en evenementen."
Adres: ebdries 50a, 3202 Rillaar, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0496537286
Stad: Rillaar
Route: ebdries 50a
Postcode: 3202


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Geschilde aardappelen Groothandel, Aardappel leverancier, De Nijs aardappelen, Verse friet leveranciers Limburg, Aardappel verwerkingsbedrijven, Prijs geschilde aardappelen
Recensies
De beste leverancier en altijd correct!
Lekkere frietjes. Goeie bediening door het personeel dat mag ook eens gezegd worden in deze tijden.
Leuk je te ontmoeten op TML bro, ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid