facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AAP

AAP

Info

AAP staat voor Antwerps Animatie Platform. Met veel goesting ondersteunen wij animatiefilmmakers en timmeren hen een podium. Samen apesterk is onze filosofie.



"Welkom bij AAP, de vzw die het welzijn van mens én dier verhoogt. Hoe we dat precies doen? Door mensen en dieren dichter bij elkaar te brengen.We koppelen dieren aan plusbaasjes, gaan met honden en katten naar woonzorgcentra of therapeutische centra, en geven vormingen over thema’s rond de relatie tussen mens en dier.Het resultaat? Mensen en dieren die zich verbonden én gelukkiger voelen!"
Adres: Antwerpen
Stad: Antwerp



op zoek naar gerelateerd: AAP vzw Facebook, Vrijwilliger AAP, Aallez, AAP vzw Mechelen, Aamaai, Aahzo, AAI team, AAI project
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Makina Del Tiempo La Makina Del Tiempo 942 meter La makina del tiempo. Sigueme. Como willywhite27. Todo tipo de entretenimiento.desde....
Flows Flows 981 meter Op flows.be vindt u het laatste nieuws uit de transport, logistiek en maritieme werel...
Gazet van Antwerpen Gazet van Antwerpen 2 km Welkom op de officiële pagina van Gazet van Antwerpen. We bieden je elke dag een sele...
Vroom.be Vroom.be 2 km Vroom.be, c'est tout sur tout ce qui roule ! Vroom.be, alles over alles wat rijdt .....
Sportwereld Sportwereld 2 km Een typisch bruin café zoals je er niet veel meer vind.
She.be She.be 2 km De officiële Facebook pagina van She.be.
Kraskrant Kraskrant 3 km Wij zijn tieners van Antwerpen - wij brengen nieuws en verhalen over ons leven in de ...
SCEPTR SCEPTR 3 km SCEPTR steunen? Dat kan via het rekeningnummer BE39 7390 1640 4519.
Kampionati Botëror Kampionati Botëror 6 km Të gjitha të rejat dhe informacionet e fundit nga futbolli vendor, europian, nderkomb...
Focusnieuws Focusnieuws 34 km Mooie partij.
Polacy w Belgii - www.gablota.info Polacy w Belgii - www.gablota.info 64 km Ogłoszenia Polaków w Belgii
Recensies
Wat een super leuk initiatief! Sinds enkele maanden zijn wij, dankzij jullie, 1 à 2 dagen per week plusbaasje. Voor ons de ideale oplossing zolang we zelf nog geen hondje hebben, en ons plushondje is ook altijd blij als hij die dag niet alleen moet thuiszitten! Thuiswerken werd plots veel leuker :- De communicatie met AAPvzw verliep erg vlot en ze waren telkens super vriendelijk, een aanrader!
Genoten van een superfijne workshop. De kinderen van het eerste leerjaar van Sint-Anna Goethe weten nu goed hoe ze met een hond moeten omgaan.
Super organisatie! Toffe contacten met de dames van Aap VZW. Ik had me ingeschreven en al een paar dagen later werd er een 'match' gevonden. Onze lieve Golden Retriever heeft er een heel lief plus-baasje bij die met hem heerlijke wandelingen gaat doen. Dus Aap VZW: doe zo voort!
Super organisatie! Mijn hond heeft nu al 2 jaar verschillende plusbaasjes. Ze krijgen onder contract een sleutel van mijn appartement en gaan elke middag met mijn hond wandelen. Super leuke match tussen hond en plusbaasje. Aap zorgt ook voor een goede opvolging en zorgt voor leuke cadeautjes! Ik zou aap aanraden aan iedereen met een hond! Op mijn werk werk ik met kwetsbare mensen die beschermd wonen. Er komt sinds kort wekelijks een knuffelhond langs. Ook hier merk je dat de cliënten hier heel veel aan hebben ze kijken elke week uit naar het moment dat de hond langskomt. Enkel maar positieve feedback! Top top top organisatie!
Wat een fantastisch initiatief! Dankzij AAP waren wij in staat om een puppy toe te voegen aan ons gezien: nu zij 1 of 2 dagen in de week bij haar plusbaasje kan verblijven hebben wij een goede opvoeding en begeleiding voor onze puppy kunnen verzekeren, ook op de dagen dat wij spontaan wel naar kantoor moeten gaan. Stichting AAP heeft hard hun best gedaan om de perfecte match te vinden voor onze noden en wij zijn ontzettend dankbaar. Wij raden iedere hondenbaas aan om te kijken hoe stichting AAP hen kan helpen :.
Super leuk initiatief! Onze Sam krijgt op drukke dagen toch nog de nodige liefde en aandacht en hoeft niet de hele dag alleen te blijven. Aap volgt alles super goed op, ik kan het alleen maar aanraden.
Heel goede ervaring met AAP. Dankzij AAP hebben wij een plusbaasje gevonden voor onze hond zodat hij niet alleen thuis moet zitten als we allebei naar het werk moeten. Super service en heel goede opvolging.
Heb gedurende 1 maand een noodopvang gedaan voor AAPvzw. Alles was vooraf zeer goed geregeld en afgesproken. Zeker een aanrader voor eigenaars in nood maar ook als je overweegt om een noodopvang te doen.
Euhm waarom kan men geen 6* of 10* op 5 geven ?! Deze organisatie heeft een enorm groot hart voor dieren en mensen. Het comfort en het welzijn van mens en dier staat voorop en ze slagen erin om die 2 perfect te laten samenvloeien. Plusbaasjes, AAI-teams vrijwilligers enz worden aangestuurd en ondersteund door de 'medewerkers' van AAP vzw. Ouderen en mensen met een handicap worden in hun waarde gelaten en worden behandeld als mensen. Maar evenzeer wordt er enorm veel belang gehecht aan het welzijn van het dier. Ik kan hier niet alles opnoemen wat ze allemaal doen en wat ik er goed aan vind, want dan zou mijn review veeeel te lang worden. Ga zeker eens op de website kijken en wie weet komen we elkaar dan wel eens tegen als AAP-vrijwilligers.
Dankzij jullie ben ik Plusbaasje geworden van Paco, een fantastische hond, wij gaan een paar keer per week samen wandelen. De communicatie en organisatie rond de 1ste ontmoeting zijn heel vlot verlopen door jullie tussenkomst. Nu regel ik alle afspraken verder met het baasje van Paco.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid