facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A1 Reizen

A1 Reizen

Info

Voor al uw zaken- en privéreizen

Vliegticket, hotel, huurwagen, cruise, verzekering, ...

Pakketreizen én reizen op maat

We garanderen een uitstekende service, zowel voor, tijdens als na uw reis!

Lid van Travelcoop



"Uw vakantie, ons vak!Reizen met A1 Reizen is altijd een beetje thuiskomen. Of u nu een weekendje gaat uitwaaien aan de Belgische Kust, als doorwinterde globetrotter gaat rondreizen in Zuid-Amerika, of met een luxe cruise de zeven zeeën afvaart...Bij A1 Reizen kan u terecht voor reisvoorstellen op maat.Persoonlijke aandacht is ons handelsmerk.U geeft aan wat u verlangt van een reis, uw noden en voorkeuren, en wij maken u een vrijblijvend en gepersonaliseerd voorstel.A1 Reizen is tevens een erkende "Club Med Corner". Wij helpen u graag verder!"
Adres: Bredabaan 459, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: 03.652.16.56
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan 459
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:45

Recensies
Al meer dan 10 jaar trouwe én tevreden klant. Als hardnekkige reizigers zoeken we steeds de balans tussen zoveel mogelijk ervaren en uitgerust thuiskomen, Pieter en zijn collega’s weten ons daar altijd in bij te staan. Van onze adembenemende reizen door Australië en Hawaii, over skireizen met de familie in Oostenrijk tot citytrips met vrienden in New York of Tel Aviv, waar je ook zit, je kan rekenen op ongeëvenaarde service pun intended.
Gisteren een reis geboekt naar Gran Canaria. we vertrekken op 11 oktober.
Wij werden voor onze zomervakantie super goed geholpen door Feike. Enorm behulpzaam en reageerde snel op onze e-mails. Het hotel dat we voorstelden zat nog niet in hun gamma, maar jongens.. Wat een geweldige reis hebben we gehad! Dankzij haar hulp hebben we zelfs een gratis upgrade gekregen naar een kamer met zeezicht. Bedankt Feike en team om ons zo goed te begeleiden! Wij boeken zeker nog eens via jullie kantoor! Lieve groetjes, Marijke en Cedric
Zeer vriendelijke ontvangst door echte reisspecialisten. Snel en goed gedocumenteerd. Top prijs/kwaliteit niveau.
Wij boeken al meer dan 10 jaar onze cruises met vluchten en hotels bij Pieter en zijn team. Ook een reisbureau waar men rondreizen kan laten uitwerken geheel op maat. Professioneel team en vriendelijke bediening.
1. Bezoek is veelbelovend
Heel enthousiaste medewerkers. Begrijpen je wensen en behoeften. Op en top service. Prachtig kantoor met zelfs een speelhoekje voor de kinderen. De vakantie begint daar al. Vraag naar Feike!
Heel tof en bekwaam team van reisagenten. Daar boek je elke keer weer, omwille van de goede service!!!
Iedere keer opnieuw super tevreden van A1 Reizen. Wat is het zalig relaxed reizen wetende dat je zo fantastisch ondersteund wordt. Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid