facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A.Vogel België / Belgique

A.Vogel België / Belgique

Info

“Gezondheid is leven in harmonie met de natuur”
"La santé, c'est vivre en harmonie avec la nature"
Alfred Vogel (1902 – 1996)
www.avogel.be

Geschiedenis

“Gezondheid is leven in harmonie met de natuur”
Alfred Vogel (1902 – 1996)

Missie
Bij A.Vogel geloven we sterk in de natuurlijke totaalaanpak. Bij deze holistische benadering worden niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaak van de symptomen aangepakt. Een evenwichtige manier van leven, gezonde voeding en natuurlijke, genezende producten ondersteunen het behoud of het herstel van de gezondheid.

Bedrijfsprofiel
Biohorma is de grootste producent van fytotherapeutische en homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten in de Benelux, bekend onder de merknaam A.Vogel.

Adres: Bosstraat 54, 3560 Lummen
Telefoonnummer: +3213358940
Stad: Lummen
Route: Bosstraat 54
Postcode: 3560



op zoek naar gerelateerd: Dr Vogel producten, Dokter Vogel kruiden, Dr Vogel producten België, A Vogel verkooppunten belgie, A Vogel producten Kruidvat, A Vogel contact, Farmaline dr Vogel, A Vogel homeopathie
Recensies
Uitstekende medicijnen op basis van kruiden. Goedkoper en efficiënter dan chemische alternatieven en beschadigen het immuunsysteem niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid