facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A & S Toiletwagens

A & S Toiletwagens

Info

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van luxueuze toiletwagens voor elk feest op elke locatie. Service en kwaliteit hebben bij ons een hoge prioriteit!

Geschiedenis

A&S Toiletwagens is gespecialiseerd in het verhuren van luxueuze toiletwagens voor elk feest op locatie.
U kan bij ons terecht als er geen of niet voldoende sanitaire faciliteiten aanwezig zijn.

Daarnaast streven wij zowel naar een tevreden opdrachtgever als een tevreden eindgebruiker van onze producten. We hechten grote waarde aan een vruchtbare samenwerking gericht op de lange termijn. Vandaar dat wij kritisch blijven naar onszelf en altijd open staan voor uw suggesties om onze producten en onze dienstverlening te optimaliseren.

Onze toiletwagens zijn dusdanig ontwikkeld dat de tijdelijke voorzieningen op locatie eenvoudig geplaatst kunnen worden. De aansluitingen van de wagens en units op de bestaande watervoorzieningen en elektriciteit zijn tevens eenvoudig te realiseren door uzelf of een van onze medewerkers.

Of het nu gaat om een korte of lange periode, een kleine of grote capaciteit, wij bieden oplossingen voor het afvoeren van het afvalwater, ook over langere afstanden. De plaatsing kan zowel buiten (in tuinen, parken, parkings…) als binnen (hallen, tenten …) gebeuren. Afhankelijk van uw wensen bekijken we welk product er het beste bij uw situatie past en kunnen we u geheel vrijblijvend een offerte doen toekomen. Op aanvraag zorgen wij voor toiletpapier, handdoekjes en zeep.

Service en kwaliteit hebben bij ons een hoge prioriteit. Wij stellen ons flexibel en servicegericht op naar onze klanten.

Adres: Kambosweg, 1880 Kapelle-op-den-Bos
Telefoonnummer: 0479079049
Stad: Kapelle-op-den-Bos
Route: Kambosweg
Postcode: 1880



op zoek naar gerelateerd: A&s Toiletwagens, Toiletwagen huren Antwerpen, Kleine toiletwagen huren, Luxe toiletwagen huren, Toiletwagen huren België, Wc-wagen huren Oost-Vlaanderen, Toiletwagen huren Gent, Toiletwagen zonder afvoer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De keten De keten 2 km Verhuur van tapwagen en cateringwagen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid