facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A.S. Adventure

A.S. Adventure
"Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Ons doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buitengewone ervaringen!"
Adres: Kraneveld 79 , Oudenaarde 9700, BE
Telefoonnummer: 055 30 02 68
Stad: Oudenaarde
Route: Kraneveld 79
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren as Adventure Oudenaarde, AsAdventure openingsuren zondag, Openingsuren AS Adventure Sint-Denijs-Westrem, Openingsuren asAdventure Gent, Openingsuren as Adventure Harelbeke, Decathlon Oudenaarde, As Adventure openingsuren Lochristi, JBC Oudenaarde
Recensies
Mooi ingerichte winkel met behulpzaam en vriendelijk personeel.
Correcte beschrijving door de eigenaar. Hier word je inderdaad steeds correct geholpen door de medewerkers, die dikwijls uit eigen ervaring lijken te spreken. Ik vond hier al fietskleding, kampeermateriaal, wandelschoenen, zwemgerief. Ook online bestellingen kunnen. Leuke beleving ook in de winkels.
Wehadden gedachtvan interessante solden te vinden maar het was veel minder
Veel keuze, goede service en hulp
Altijd topkwaliteit en ruime keuze
Super vriendelijke dame aan de garmin stand !! Perfect uitleg, geen moeite teveel!
Zeer tevreden over de vriendelijke juffrouw die in de afdeling hiking en trekking de klanten te woord staat! Ik kom zeker terug als mijn wandelschoenen versleten zijn! Een schouderklopje aan haar adres is zeker geen overbodige luxe!
Mooie propere A.S. Adventure. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Goeie service en groot aanbod
Zeer interessante winkel voor natuur-en buitenleven.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar A.S. Adventure met het openbaar vervoer


Oudenaarde Kraneveld 80 meter
485
Eine Fietelstraat 330 meter
485

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid