facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A.S.Adventure

A.S.Adventure
"Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Ons doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buitengewone ervaringen!"
Adres: Weiveldlaan 35 A, 1930 Nossegem
Telefoonnummer: +3227201032
Stad: Nossegem
Route: Weiveldlaan 35 A
Postcode: 1930


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: As Adventure Woluwe, Openingsuren as Adventure Leuven, Openingsuren AS Adventure Meise, Openingsuren as Adventure Gouden Kruispunt, ASAdventure open op zondag, Openingsuren as Adventure Mechelen, As Adventure openingsuren tielt Winge, AsAdventure winkels kust
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Hoeveke T Hoeveke 614 meter Supervriendelijke en snelle bediening. Groenten en fruit van prima kwaliteit! Ook de ...
BAIK outlet BAIK outlet 683 meter Mooie winkel. Vriendelijk personeel.
Recensies
Een super A. S. Adventure. Al meerdere keren heel goed geholpen geweest, namelijk bij het kopen van wandelschoenen en voor advies over een slaapmatje. De verkopers zijn zelf veel bezig met kamperen en trekking en kunnen daardoor goede, onderbouwde informatie geven. Zeker een aanrader!
Leuke winkel om vanalles te gaan halen, kleren, wandelschoenen, sportmateriaal,…. Personeel is ook zeer vriendelijk!
De referentie voor sportieve kledij, fiets-, wandelkledij of accessoires. In Zaventem zeer ruim assortiment, grote winkel.
Veel keuze en zeer goed advies voor hiking avonturen.
Juist stapschoenen gekocht. Goed advies gekregen. Uiteindelijk was de maat er niet. Bestelling geplaatst. Alles heel vlot geregeld.
Prachtig mooie winkel met Top merken. Aan correcte prijzen.
Ik heb prachtige handschoenen gekocht en in as adventure winkel, een review geplaatst en kreeg een mailtje met een voucher van maar liefst 50 euro al gebruikt! Dus het is ècht! Ik raad As adventure aan omdat er een heel groot assortiment is. Niet alleen in de winkel maar online kunnen ze ook dingen bestellen.
Was in orde wat ik moest hebben was er en service ok
Heel vriendelijk en goed advies. Blijft een vaste waarde
Vriendelijk personeel. Te weinig maten voorhanden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid