facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A.S. Adventure

A.S. Adventure
"Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Ons doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in de winkels, waar ze met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode heeft A.S.Adventure alles in huis voor buitengewone ervaringen!"
Adres: Boomsesteenweg 666 , Wilrijk 2610, BE
Telefoonnummer: 03 830 56 52
Stad: Wilrijk
Route: Boomsesteenweg 666
Postcode: 2610



op zoek naar gerelateerd: as adventure winkels, as adventure wilrijk, as adventure openingsuren, as adventure mechelen, as adventure lochristi, as adventure aalst, as adventure dendermonde, as adventure kortrijk
Recensies
Vorige week Garmin Fenix 7x aangekocht. Gezien de gehoopte korting vanuit 'Natuurpunt' niet van toepassing was op dit artikel ik stond al aan de kassa, heb ik me geëxcuseerd en ben ik zonder artikel naar buiten gegaan. Echter.... ik ben 5 minuten later terug binnengestapt en toch tot de aankoop over gegaan. Dit door de fijne ontvangst én de professionele reactie van de verkoper: "Alle respect meneer, indien u in de toekomst toch vragen over deze horloge zou hebben, altijd welkom"... Helaas ben ik zijn naam vergeten. heeft zelf ook de Fenix 7
1 van de vele winkels van de bekende keten. Eerder hogere prijszetting . Grote verscheidenheid aan merken en uitrusting allerhande.
Als je juiste maat er niet meer is bestellen ze dat voor jouw en wordt aan huis geleverd. SUPER.
Dezelfde outdoor, merkartikelen heb het hier niet over de kleding zijn meestal wat duurder dan ergens anders, doe goed uw research online alvorens te kopen.
Echt een mooie winkel. Groot assortiment van kamping gerei en kleding. En voor de oude mensen een lift voorzien. En de kinderen hebben een speel hoek.
Vriendelijke bediening. Jassen hangen niet overzichtelijk vond ik.
Ik heb steeds een correcte en goede service gekregen in deze winkel voor de aankoop van mijn ski materiaal en kledij.
Zelfs voeten geanalyseerd voor de perfecte schoen te kunnen passen, en aankopen
Hier kan je wel altijd iets vinden. Zeker altijd eens een kijkje nemen tijdens de solden. Voor fietsers zeer goede merken. De smartwaches zijn van topkwaliteit en je krijgt een zeer goede uitleg. Ook leuke kledij zowel voor sport als casual. Veel keuze rugzakken van goede kwaliteit. En aan de kassa altijd leuke gadgets. Ik heb hier mijn fietshelm gekocht.
Best wel prijzig, maar wel mooie collecties. Ze verkopen wel kwaliteit. De plek voor out door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid