facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A Pilori

A Pilori

Info

A PILORI est une des plus vieille taverne de Liège.
Nous proposons une carte de cuisine variée et un grand choix de boissons.

Adres: Place du Marché , Liege 4000, BE
Telefoonnummer: 04 250 03 01
Stad: Liege
Route: Place du Marché
Postcode: 4000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Au Point de Vue Au Point de Vue 488 meter De Luikse belletjes zijn top!
Chez Victor Chez Victor 709 meter Eerste keer in een kapsalon voor mijn 6-jarig meisje. Glimlachend, gastvrij persone...
Grill Saint Paul Grill Saint Paul 733 meter Smakeloze scampi´s uit de microgolf als voorgerecht. Aperitief maison zo zoet dat je ...
Le Jardin des Bégards Le Jardin des Bégards 774 meter Gastronomie italienne au cœur de la Cité Ardente
The Kitchen Restaurant The Kitchen Restaurant 814 meter Lekker eten, leuke sfeer en goede bediening!
Remparts Notger Remparts Notger 950 meter Mooi kader, lekker eten.
La Vaudrée 2 La Vaudrée 2 1 km Veel keuze in bieren, ervaren kelner met enorme bierkennis. Enige minpuntje, niet zo ...
Recensies
Jammer ! Zin in een Luikse salade met groene boontjes ,gebakken aardappelen en spekreepjes. Wat wij kregen was duidelijk iets anders. Niet gebakken eerder gestoomd en overgoten met een bruine ,waterige en zoute saus.Heb hier verder niet van gegeten.Het smaakt zoals het er uit ziet. Volgende keer ergens anders.
Voor nog geen 20 euro hier geluncht toen we net aankwamen in Luik. Leuk terras, mooi uitzicht op de fontein, prima bediening.
Onze eerste avond in Luik. Volgens een Vlaams echtpaar moesten we, als we in Luik waren, echt iets Luiks eten. Bij deze de Nos boules à la Liégeioses besteld. Wat ontzettend lekker! We hebben ervan genoten.
Ober stootte ons bier om, wat kan gebeuren, vervolgens om een nieuwe moeten vragen en verder geen sorry of zo gezegd. Werd vervolgens zeer agressief toen wij aangaven dat er voor 60 euro aan net gekochte koekjes van de lokele delicatessen zaak onder het hier zaten en daar een tegemoetkoming voor vroegen. Compleet gestoord, nog nooit zoiets meegemaakt! Wat een zielig zooitje..
Zeer onvriendelijke bediening en agressief ook, gooit je bier om en bied niet eens een nieuwe aan, na 10 minuten maar eens gevraagd hoe dat zat. Werd bijna aangevallen door die gestoorde gozer..Eten: 1/5
Tijdens een stadswandeling hebben we hier heerlijk op het terras gezeten. Vriendelijk personeel en de cappuccino was goed!
Ga maar ergens anders eten. De salade Liègeois bestaat uit gebakken spek, twee braadworsten en sperziebonen uit blik. Niet te vreten. Boules Liègois is geperst gehakt uit blik met frites. Ook niet te eten.
Hele vriendelijke bediening, groot buitenterras en uitkijk op de plek van de voormalige 'Notre Dame' in Luik. Dit resto is de start van de Carré, oude middeleeuwse straatjes met veel uitgaansgelegenheid. Prijzen heel schappelijk: ca 50% van de prijzen op de hotspots in Luik. Aanrader voor het terras in de middagzon!
Vriendelijk personeel, lekker en voldoende eten. Prijs/kwaliteit is okay
Super gezellig zaak heerlijk gegeten niet te duur en vriendelijk personeel wat erg hun best deed om Engels of Nederlandse te spreken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid