facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A'muze

A'muze

Info

Genieten van een gezellig moment samen zijn, met lekker eten, lekkere wijntjes en een vlotte bediening! Laat je a'Muze ren!

Geschiedenis

a'Muze is het aparte restaurant van Salons Teaterhuyse te Opwijk.



"Gastronomisch restaurant"
Adres: Gasthuisstraat 12 , Opwijk 1745, BE
Telefoonnummer: 052 35 35 36
Stad: Opwijk
Route: Gasthuisstraat 12
Postcode: 1745


Openingstijden

Maandag: 11:30-14:00
Maandag: 18:00-21:30
Dinsdag: 11:30-14:00
Dinsdag: 18:00-21:30
Woensdag: 11:30-14:00
Woensdag: 18:00-21:30
Donderdag: 11:30-14:00


op zoek naar gerelateerd: a muze opwijk lunchmenu, a muze sassenheim, a'muze opwijk menukaart, a'muze gault millau, a'muze openingstijden, a-muze sassenheim sassenheim, a-muze lisse, restaurant opwijk
Recensies
Zeer lekkere weekmenu gegeten. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening.Het eten was tot in de puntjes af.Gewoon wauw!!!
Zeer lekker gegeten, wij hebben de weekmenu genomen die je op verschillende dagen kan kiezen. Bij ons was het op donderdagavond. Is niet elke dag van de week We kregen eerst een amuse,vervolgens voorgerecht hoofdgerecht en dessert en dit voor 38€/menu. Zeer correct en lekker gegeten. Voor een 20€ extra kan je dan een cava, 2 glazen wijn en koffie hebben. De setting is leuk en gezellig en je zit op het eerste verdiep met zicht op de open keuken.
Geweldige ervaring gehad. Alle gerechten waren prachtig gedresseerd en erg lekker. De bediening was top. Hier komen wij zeker terug.
a'Muse was voor ons een ontdekking, via een cadobon .. Aangenaam verrast door de mooi gepresenteerde lekker gerechten. Perfecte service en mooi verzorgd kader. Zeker zijn prijs waard , we gaan zeker terug.Eten: 5/5
We hebben A'Muze nu de eerste keer bezocht, in volle COVID-veiligheidstoestanden. Het onthaal was heel hartelijk, de zaak ziet er erg mooi en rustgevend uit. Alles is hier uitermate verzorgd, van de cocktails tot de koffies, de hapjes, hoofdgerechten , desserts ...het was allemaal gewoon schitterend. Niet enkel SUPER lekker maar ook gewoon een plaatje om naar te kijken. Dit is meer dan een aanrader ....niet twijfelen, gewoon boeken !
Topavond! Overheerlijke gerechten en uitstekende bediening in een modern en gezellig kader! Een echte aanrader, waar wij zeker en vast terugkeren.
Leuke plek met lekker eten. Ze hebben een aantal niet alcoholische cocktails die ook lekker waren. De helft van ons gezelschap koos voor de Bob-versie die zeker ruim genoeg geschonken werd. De bediening was vriendelijk. Eén iemand van de bediening was wel koel en zakelijk, dit mag wat mij betreft iets losser en hartelijker. Het eten was zeer lekker, de aangepaste wijnen ook. Wat zeker beter kan zijn de broodjes, deze kunnen echt van een hogere kwaliteit passend aan de kwaliteit van het eten.
We staan altijd open voor een nieuwe ontdekking. A'muze in Opwijk maakt deel uit van een groter feestzalen complex in een vroeger cinema. Het gastronomisch restaurant is genesteld op de eerste verdieping met in een gedeelte zicht op de open keuken. We kozen voor de menu van de dag. Zonder twijfel vakwerk, een mooie presentatie en een vriendelijke bediening, maar ik miste die avond het verrassende element die zo'n bezoek extra speciaal maakt. En dat was jammer want ik twijfel er niet aan dat dit op een ander moment of bij een ander menu wel was geweest. Moeten we dus nog eens proberen.
Heel lekker eten en zeer verzorgde en vriendelijke bediening topEten: 5/5
Toevallig met vriendin afspraak in de buurt en deze resto via Google gevonden. OVERHEERLIJK. Top vriendelijke efficiente service en bediening Grote porties. Uitmuntend lekker. Echt een top adresje. En....lekkere champagne rosé.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid