facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor a.leen

a.leen

Info

Grafisch ontwerp + drukwerk

Geschiedenis

Ontwerp van logo's, huisstijlen, folders, flyers, reclamedrukwerk, geboortekaarten, trouwuitnodigingen, ... Alles is bespreekbaar, stel gerust uw vraag en wij antwoorden zo snel mogelijk.



"Ga jij met een nieuwe business beginnen en ben je nog op zoek naar een killer logo? Of ben je al gesetteld en zoek je iemand die de puntjes op de i zet van jouw huisstijl en alle grafische kopzorgen van jou overneemt? Mooi. Bij a.leen zit je goed! Ik maak jouw boodschap onweerstaanbaar voor die ene doelgroep die jij wil bereiken. Ik richt me er volledig op om jouw communicatie fris, helder en daardoor herkenbaar te maken. Gaande van het ontwerp van een logo, huisstijl, flyers, advertenties, allerhande drukwerk tot product- en bedrijfsfotografie en last but not least: een website die de aandacht pakt in Google-land."
Adres: Ganzebek 16, 9850 Nevele
Stad: Nevele
Route: Ganzebek 16
Postcode: 9850


Recensies
Zeer leuke en leerrijke samenwerking gehad met a.Leen voor het maken van een nieuw logo. Mooie afwerking en volledig naar mijn wens, maar met de vakkundige inbreng van Leen. Dit logo zal de leidraad worden doorheen het product dat ik op de markt wil brengen. Super gedaan en doe zo verder!
Dynamisch, creatief, punctueel, ... Dat is waar Leen voor staat. Vernieuwende ideeën, frisse kijk en verrassende invalshoeken. Super dame om mee samen te werken!
Ondanks een zeer korte deadline en het feit dat we elkaar nog niet kenden is Leen er in geslaagd om een mooi resultaat neer te zetten voor het 40-jarig bestaan van onze winkel. Ze zat er onmiddellijk boenk op.
Met Leen is het altijd een geweldige samenwerking en vlotte communicatie.
Hele positieve eerste samenwerking met a.leen voor de ontwikkeling van een logo. Van bij het begin wordt er goed geluisterd, connectie gemaakt met het conceptidee, wat zich vervolgens vertaalt in een vlotte stroomlijn gaande van de eerste grafische ideeën tot het finale afgewerkte logo. Zeker een aanrader!
Wat een fijne samenwerking!!!! Het creatief talent van Leen heeft ervoor gezorgd dat wij een fantastisch logo hebben, dat we kunnen uitpakken met ons inpakpapier, dat ons nieuw wafelkraam een fenomenaal stoer maar toch charmant jasje heeft gekregen....Geen enkele reclamevraag is haar teveel. Integendeel, er wordt steevast gezocht naar de beste eyecatcher, het mooiste beeld. Een dikke pluim van Romeo Wafels voor a.leen!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid