facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A la Grange d'en Haut

A la Grange d'en Haut

Info

32 rue de Lhommal, B-6800 Bras-Haut (Libramont-Chevigny)
/!\ vieux/oud/old gps : 32 rue de la Gernale
gps : 49.979567, 5.388022

Geschiedenis

Hôtel et hébergement

Adres: 32 rue de Lhommal,, 6800 Libramont-Chevigny
Telefoonnummer: +32478562259
Stad: Libramont
Route: 32 rue de Lhommal,
Postcode: 6800


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stemasphair Stemasphair 8 km Notre logement insolite: une sphaire-dôme (non gonflable), avec vue 360, installée da...
Recensies
Een heel fijne en rustige plek met gezellige kamers die heel net zijn. Er is geen tapijt aanwezig en dit is een voordeel voor mensen met allergie. De vriendelijke gastheer en gastvrouw voorzien een heerlijk ontbijt met zelfgemaakt brood, en allerlij lekkere verwennerijen. Een top verblijf, met ook leuke activiteiten in de buurt. Wij mochten zo Herten horen burlen en zien vechten in de bronstijd in het naburige wildpark, echt een unieke ervaring !
Mooie ruime kamers van veel gemakken voorzien. Douche en toilet waren schoon. Goede service van de uitbater ontbijt werd klaargemaakt en kon ik meenemen. Koffie en thee zijn ruimschoots aanwezig. Flesje wijn is wat aan de dure kant 10 euro. Minpuntje, er zijn geen winkels of restaurants in dit kleine dorpje. Pizaboer zit 10 kilometer verderop maar je moet wel voor ruim 25 euro bestellen anders komen ze het niet eens brengen. Eten en drinken: Geen restaurants in de buurt.
Super leuk, gezellig appartement met open vakwerkinterieur, bedden op de galerij, alles wat je nodig hebt inclusief een kleine selectie drankjes in de koelkast. Gemakkelijk te vinden aan de doorgaande weg van de stad, maar toch idyllisch en rustig. Perfect ontbijt in de interessant ontworpen woonkamer van de gastheren, fietsenstalling in de afgesloten garage. Geen wens blijft onvervuld.
Een ruime en gezellige kamer, gastvrije eigenaren en een geweldig ontbijt. Sterk aanbevolen!Kamers: 5/5
Kamers: 5/5
Kamers: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid