facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A L'ecu De Bourgogne Sprl

Adres: Place Léopold 10, 6700 Aarlen
Telefoonnummer: 063 22 02 22
Stad: Arlon
Route: Place Léopold 10
Postcode: 6700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Insolite Insolite 98 meter Niet echt een whoaw gevoel maar aangenaam genoeg om een pint te drinken.
Le Vénitien Le Vénitien 127 meter Vertaald door Google een typische plaats van arlon Origineel un endroit typique d ar...
The Family Bar The Family Bar 134 meter vliegende hartjes
Insomnia Insomnia 146 meter <span class="f5axBf"
Le Forum Le Forum 152 meter Brasserie dans une cave voûtée historique ! Époque romaine, médiévale , très joli cad...
COCO COCO 160 meter Het is een alcoholische bar geworden Medewerkers die geen aandacht schenken aan wat z...
Le Coquetel Le Coquetel 201 meter Zeer lekker en goed afgekruid eten. Zeer vriendelijke dame! Zeker en vast een aanrade...
Soho Soho 205 meter Leuke pub veel keuze
Colysee Colysee 324 meter Aangename, informele babbel met locals
Recensies
Hotel kennen we al heel lang steeds op doorreis naar frankrijk. Leuk, gezellig niet zo,n design-hotel midden op het plein. Echt goed eten en redelijk slapen. 's Avonds prettig en gastvrije bediening. Alleen 's ochtends is er een zich zeer onbeschoft opstellende dame, door wie je bedient wordt maar die je de verder dag door haar ergerlijke, verwende en zeer ongastvrije gedrag zwaar op de maag blijft liggen en een volgende keer terugkomen dubieus maakt.Ik vindt dat dit laatste eigenlijk niet kan door het gedrag van maar een bediende.
Hotel ziet er leuk en knus uit. Kamer is klein en niet schoon. Er ligt vloerbedekking in de badkamer en rond de toilet. Er liggen nog haren in de douce. Mijn bed was wel schoon en dat is het belangrijkste, maar ondanks dat ik maar 1.80 meter ben was het bed wel veel te klein. Het is niet duur, slechts 55 euro voor een persoonskamer. Maar voor wat je krijgt is het wel erg veel geld. Ik was er maar een nacht gelukkig. Ontbijt was ook niet veel soeps. Jammer!
Heerlijk gegeten Prettige informele sfeer
De kaart is bewust verkleind. De ontvangst was veel hartelijker dan een naburige brasserie die op vrijdag in juli om 21.30 uur haar keukens sluit. De keuken is gevarieerd, lekker en overvloedig en het personeel zeer aangenaam. De service was snel. Aanbevolen voor een spontaan uitje.
Supergezellige zaak, gerenoveerd waar de brasseriekeuken meer dan lekker is. We worden met een glimlach ontvangen en als de zon schijnt, is het het best belichte terras op het plein....Sinds de verbouwing en de nieuwe chef zijn de keukens open van woensdagmiddag tot zondagavond, maandag en dinsdag zijn ze gesloten.
Vier sterren, vanwege de zeer vriendelijke bediening van de ober. Hij had een goed overzicht van het restaurant en gaf ook persoonlijke aandacht aan alle tafels. Het eten, perfecte voorgerechten, prima hoofdgerechten. Het was beter dan we hadden verwacht.
Zeer aangenaam restaurant en dynamische en glimlachende service - iets zeldzaams in Aarlen. De producten zijn vers en de borden royaal zonder de groenten te vergeten die niet te overtreffen zijn. Seizoensmenu met twee voorgerechten en drie hoofdgerechten met asperges als gemeenschappelijk. Het menu biedt klassieke brasseriegerechten, maar zeer goed gedaan voor wat ik heb kunnen testen. De friet is gewoon uitstekend, huisgemaakt, 's ochtends gepocheerd en twee keer gekookt in rundvet, zoals het hoort. We konden de drang niet weerstaan ​​om onszelf te trakteren op een dessert dat ultra-gourmet was en zo regressief als men maar kon wensen. De chef-kok kwam ons begroeten aan het einde van de maaltijd, wat altijd erg leuk is. Het enige nadeel zou de ietwat slechte wijnkaart zijn als je op zoek bent naar een betaalbare fles.
Een uitstekend restaurant, het eten is altijd erg goed. Het personeel is erg gastvrij en erg meegaand. Een groot pluspunt, in de zomer verwelkomt een prachtig terras u met uitzicht op het zeer mooie Leopoldplein.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid