facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A L'ange Gardien

Adres: Orval, 6823 Villers-Devant-Orval, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 061 31 18 86
Stad: Villers-devant-Orval
Route: Orval
Postcode: 6823



op zoek naar gerelateerd: restaurant orval, orval van het vat, groene orval kopen, kasteel van orval, abdij orval, brasserie orval, brouwerij orval openingsuren, orval cafe
Recensies
Superlekker voor schappelijke prijzen... En de enigste plaats waar er Orval van het vat te verkrijgen is! Persoonlijke aanrader, de hamburger, het stoofvlees en de balletjes!
Het bier was lekker en het eten oké. Het personeel was helaas onvriendelijk. De persoon die onze tafel bediende gaf een onaangename opmerking op een vraag van onze tafel. Daarna kregen we na het bestellen van een dessert vrijwel onmiddellijk de rekening gepresenteerd, zonder dat we hier om vroegen. Het voelde alsof we zo snel mogelijk weg moesten.
Vandaag een uitgebreid middagmaal genuttigd in L’Unch Garden. Als liefhebber van de betere drank vond ik het enorm jammer om vast te stellen dat er in vele gerechten orval blijkbaar een lokaal bier verwerkt werd. De ballen in orvalsaus of de croques met orvalkaas zouden volgens mij nog veel lekkerder zijn met Pisangsaus of Pisangkaas. Gelukkig staat er wél Pisang Orange op de kaart, en is er ook een zogenaamde “groene orval” te verkrijgen. Duidelijk een ode aan Pisang Ambon, maar spijtig genoeg was er geen bananensmaak te bekennen. Jammer.
Goed gegeten. Niet lang hoeven wachten op ons eten. Ook genoten van een toetje. Bediening was goed en vlot. Op het moment dat we er waren, was het niet heel druk. Nadeel is dat de tafels erg dicht op elkaar staan. Ong 25 cm!
Wat een onvriendelijke zaalverantwoordelijke! Hij valt de klanten verbaal aan, terwijl de fout bij zijn eigen personeel ligt. Wat een bullebak, 1 ster is nog teveel!
Altijd leuk om er te komen. Lekkere keuken met alle specialiteiten van Orval. De prijzen zijn heel aanvaardbaar. De bediening is er super vriendelijk, ook al is het er heel druk ! Parkeren met de auto op parking. Wij gaan telkens met veel plezier terug.
Vriendelijk twee talig personeel hier moet je zeker stoppen voor of na een bezoekje van de abdij gelegen aan een zeer mooie locatie
Heel leuk om de drie bieren te proeven met de drie bijpassende kazen. Echter het eten is niet fantastisch.
Zeer lekker bier! Jammer van het onvriendelijk personeel.
Zeer onvriendelijk personeel. Echt geen aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid