facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A l'Ange Gardien

A l'Ange Gardien
Adres: , Villers-devant-Orval 6823, BE
Telefoonnummer: 061 31 18 86
Stad: Villers-devant-Orval
Postcode: 6823


Openingstijden

Maandag: 11:00-21:00
Dinsdag: 11:00-21:00
Donderdag: 11:00-21:00
Vrijdag: 11:00-21:00
Zaterdag: 11:00-21:00
Zondag: 11:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant orval, orval van het vat, groene orval kopen, kasteel van orval, abdij orval, brasserie orval, brouwerij orval openingsuren, orval cafe
Recensies
Het eten was zeer lekker maar voor de sfeer moet je hier niet komen. Grote ober met bril heeft ons erg onbeleefd aangesproken. We waren met 4 en er was een tafeltje met 2. De mensen daarnaast hadden net afgerekend dus wij waren geduldig aan het wachten zonder iets te zeggen. We waren gewoon aan het praten tot het tafeltje vrij kwam. Mijn vriend heeft een kruk dus die was al gaan zitten. De ober vond het nodig om ons voor schut te zetten, in het Frans, door te zeggen dat we binnen moesten zitten omdat hij daar geen tafel van 4 ziet. Hij vroeg ook aan de mensen die net hadden afgerekend voor hun oordeel. Hij wist goed genoeg dat wij aan het wachten waren. Wij stonden met onze mond vol tanden. Zeer rare manier om mensen aan te spreken die gewoon gezellig iets willen drinken buiten. Het is blijkbaar zeer belangrijk om eerst toestemming te vragen om te zitten terwijl het niet super druk is. De meeste obers lopen hier ook sip bij.
Super locatie pal naast de Abbaye d'Orval. Vriendelijke en vlotte bediening. Uitgebreide menukaart voor een snelle hap of een heel menu. Uiteraard vollop Orval bier en kaas gerechten aanwezig.
Top, lekker eten, vriendelijke en goed georganiseerde bediening zelfs terwijl het restaurant overvol zit. Een dikke pluim
De kaart lijkt erop te zijn gericht zoveel mogelijk Orval kaas en Orval bier te slijten - deze producten komen terug in veel gerechten. Niettemin uitgebreide kaart. Weinig vegetarisch - slechts één hoofdgerecht lasagna met groenten die wél lekker smaakt. Geen veganistische opties.
Aangename sfeer, vriendelijke bediening, lekker eten en daar hen je de unieke mogelijkheid om de superlekkere groene Orval te proeven.
Zeer bekwame, vriendelijke, hulpvaardige, tweetalige en vlotte bediening. Zeker de moeite waard en niet duur 5 sterren, meer dan dubbel en dik verdiend
Superlekker voor schappelijke prijzen... En de enigste plaats waar er Orval van het vat te verkrijgen is! Persoonlijke aanrader, de hamburger, het stoofvlees en de balletjes!
Goed gegeten. Niet lang hoeven wachten op ons eten. Ook genoten van een toetje. Bediening was goed en vlot. Op het moment dat we er waren, was het niet heel druk. Nadeel is dat de tafels erg dicht op elkaar staan. Ong 25 cm!
Een hele lekkere hamburger op met frietjes. Vlotte bediening goede prijzen een aanrader.
Prijs-kwaliteit zeer goed en vriendelijke bediening. Zeker aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid