facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A L’aise Kemmel

Info

Belegde broodjes - Ontbijten - Panini's & snacks



"Bij ons staat gemak en verwennerij centraal!A L' aise biedt kwalitatieve en betaalbare lunches, zodat u makkelijk en lekker kan smullen tijdens uw middagpauze of uw uitstap met het gezin of groep in onze Heuvellandse streek.We bezorgen u zorgeloos een ontbijt bij uw thuis of bij uw geliefden op een door u gekozen tijdstip en locatie. Ook op feestdagenWe bereiden dagverse tapas, zodat u uw genodigden kan verwennen en uzelf gerust kan stellen.Op vrijdagavond geven we acties op onze steenovengebakken pizza's, zodat u met gemak uw weekend kan starten!"
Adres: Reningelststraat 32a, 8956 Kemmel, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0490406107
eb.lemmekesiala@ofni
Stad: Kemmel
Route: Reningelststraat 32a
Postcode: 8956


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: kemmel wat te doen, provinciaal domein west vlaanderen, www toerismeheuvelland be, groendienst provincie west vlaanderen, activiteitenkalender heuvelland, www west vlaanderen be, bossen heuvelland, heuvelland wandelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Polka De Polka 258 meter Zeer vriendelijke mens ik ga er een 5kilometer om rijden om naar daar te gaan en shap...
Recensies
Omdat we met 10 personen kwamen, vroegen men om dit per mail te bevestigen; heb ik gedaan en ook 's morgens nog gebeld voor we vertrokken. Bij aankomst, stipt op het aangegeven uur, was er niets voorzien voor ons groepje, we moeten zelf alles maar bij mekaar zetten, wat geen probleem was, maar jammer dat men dan vraagt om de reservering te bevestigen. Bij het brengen van de bestelling waren er nog enkele foutieve broodjes.
Ik ben trouwe klant; altijd tevreden. Vriendelijke bediening, verse en kwalitatieve producten, correcte prijs. Aanrader!
Zeer vriendelijke uitbaters & zeer goed eten , zeker een aanrader !
Schandalig om zomaar een prijs te zeggen zonder kassa ticket te krijgen. Ik weet dat het leven duurder geworden is maar zomaar dingen in het zwart vragen. Schandalig. Zo profiteren.
Leuk buurtwinkeltje/restaurantje. Jonge persoon achter de winkel was die dag niet zo goed gezind. Kan iedereen gebeuren, zeker als m'n op zondag moet werken. Eten was goed, heerlijke broodjes!
Per toeval hier gaan eten en alles was heel lekker!
Onvriendelijk ontvangen, ging deze ochtend om 8 uur achter 2 broden, en ik kon er maar 1 krijgen, omdat alle andere bakkers in Kemmel gesloten waren... Als je om 8 uur al een tekort aan broden hebt, dan ben je amateuristisch bezig! Mijn vrouw ging ook al een paar keer langs, en de charcuterie dat ze meekreeg was ook al slecht, ik ga daar nooit meer....
Nette foodbar waar je allerlei lekkers hebt, vriendelijk personeel
Mooi en gezellig en vriendelijk en zoals de naam het zegt op het gemakService: 5/5
Vriendelijke bediening en groot aanbod aan etenswaren! Lekkere broodjes, pizza's, ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid