facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A.j. Braillard Sporthal

Adres: Wandelingstraat 54, 1601 Ruisbroek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 377 84 08
Stad: Ruisbroek
Route: Wandelingstraat 54
Postcode: 1601



op zoek naar gerelateerd: Reservaties Sint Pieters Leeuw, Wildersportcomplex, Tennis Sint-Pieters-Leeuw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CROSSFIT ON THE ROAD CROSSFIT ON THE ROAD 505 meter In Crossfit On The Road Ruisbroek heerst altijd een zeer aangename sfeer tussen de le...
Recensies
Mooi sporthal, met uiterst aangename omgeving. Leuk is dat er nu eveneens mogelijkheid is om padel te spelen.
Zeer groot en proper zaal. We gaan daar elke zondag voetballen en er is echt niets op te zeggen. Alles altijd proper, geen probleem met de douches enz. Personeel is zeer vriendelijk ! Er is ook een Cafétéria aanwezig.
Een heel mooi sportcentrum met enorm potentieel. Een heel groot park rondom, heel gemakkelijk om er met de fiets te komen. Veel games om te verbeteren, buitenbasketbal- en volleybalvelden om toe te voegen, skate- en skatetracks om opnieuw te doen. Met een goede investering zou een van de mooiste parken in de omgeving kunnen zijn. Een onvriendelijke gerrante in de Middeleeuwen Cafetaria serveert vreselijke koffie die je alleen met munten kunt betalen. Absoluut te moderniseren.
Spijtig dat er in de cafetaria op het moment dat ik er was enkel mensen achter de toog stonden die 1- talig frans waren en spraken.
Veel kleedkamers, verschillende zalen waaronder een voetbalzaal en een zaal voor onder andere badminton. Gezellige cafetaria boven waar er sportwedstrijden op tv getoond worden. Voldoende parkeerplaatsen en dichtbij. Bereikbaarheid is sinds een jaar minder wegens verkeerswerken.
Vriendelijk personeel
Er is geen basketbal of volleybal zaal
Spijtig zit ik de badminton match niet zag
Leuke sportactiviteiten en feesten
Toffe sfeer! en Chouffe aan't vat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid