facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A Fishy Place

A Fishy Place

Info

Wij zijn 6 studenten Hotelmanagement en wij starten voor ons project een fictieve zaak op.



"Visrestaurant Le Petit Ecailler du Zoute is gelegen in de Dumortierlaan in het hartje van Knokke en weet al sinds 1998 fijnproevers te bekoren. In een sfeervol interieur met marine accenten proeft u hier immers van het beste dat de zee te bieden heeft.Alles wordt zorgvuldig klaargemaakt met dagverse producten en een echte aanrader zijn de overheerlijke zeevruchtenschotels.We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen."
Adres: Alfred Verweeplein 22, 8300 Knokke
Telefoonnummer: +32 (0)50 22 47 15
Stad: Knokke
Route: Alfred Verweeplein 22
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
El Deseo Knokke El Deseo Knokke 14 meter Zeer lekker eten voor een correcte prijs! Beleefd personeel! Zeker een aanrader!
La Dame Blanche La Dame Blanche 231 meter Heerlijk eten en drinken! Wel wat weinig bediening voor een restaurant dat helemaal v...
Feau Le Fer Feau Le Fer 1 km een sublieme maaltijd met allemaal mensen van hier ; bovendien kwam debby op het eind...
AMATO AMATO 1 km Zeer leuke bar met verzorgde en lekkere tapas
Recensies
Waanzinnig lekker. Klassieke service zoals het overal zou moeten zijn! Prijs Kwaliteit in perfecte balans. Wij gaan zeker terug.
Visrestaurant net buiten de Lippenslaan, heel lekker, vriendelijk personeel!Eten: 4/5
We hebben hier super lekker gegeten. Als voorgerechthad ik de suggestie coquille met witloof en mijn wederhelft een stoofpotje van schepdieren. Dat begon al zeer goed. Als hoofdgerecht namen we de zeebaars normaal begeleid met ratatouille maar aangezien deze op was, werden zowel koude als warme groentjes erbij geserveerd en slibtonetjes. Alweer een voltreffer. De pouille fumé begeleidde perfect beide gerechten. Ook nog een pluim voor de sympathieke ober met Italiaanse rooms.
Bediening heel onaardig! Echt arrogante luiEten: 5/5
Ontvangst van de personeel zeer vriendelijk, de eigenaar in tegendeel, ik ga vandaag binnen voor Koffie te drinken mocht niet blijven voor koffie, 2 dagen geleden was ik gaan eten dat was oke 6.5/10, dan mocht ik wel blijven, schandalig
We werden ontvangen gelijk koningen. Uniek in België te verkrijgen wijnen en een goed en smakelijk door de chef samengesteld menu. Het was de reis vanuit limburg zeer zeker waard!
Take away zeebaars en bouillabaisse waren heel lekker. Tijdig klaar, correcte prijs. Een extra oester cadeau gekregen bij een bestelling van zes.
Zeer lekker gegeten! Echt verse producten! De bediening was eveneens de vriendelijkheid zelve! Doe zo voort! +++
Zeer lekkere en eerlijke keuken. Vriendelijke bediening. Een aanrader voor wie verse vis wilt eten
Zeer lekker voor wie van vis en zeevruchten houdt. Schaal zeevruchten royaal, prijs ook ietwat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid