facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A. Fiducia

A. Fiducia

Info

Votre partenaire comptable et fiscal présent à chaque étape de vos projets !

Adres: Place des Tulipes 15, 1070 Anderlecht
Telefoonnummer: +32 (0) 2 526 88 08
Stad: Anderlecht
Route: Place des Tulipes 15
Postcode: 1070


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00

Recensies
Mijn eerste jaar als zelfstandige was veel verschrikkelijker en stressvoller dankzij de onprofessionele ondersteuning van A.fiducia. - Er werd mij op een dag honderden euro's in rekening gebracht omdat het team van A.fiducia meende dat ik slechts 1 uur communicatietijd per 3 maanden heb in feite was het 4 uur per jaar. En het is normaal dat u in het begin meer vragen heeft. Bovendien rekenden ze me zelfs aan om hun eigen onderzoekstijd te betalen. Erger nog, ik moest meer dan 10 keer communiceren inclusief meerdere herinneringen om opheldering te krijgen voor één vraag. Uiteindelijk? Ik heb geen opheldering gekregen. Ik moest een nieuwe discussie met hen openen om deze absurde factuur te vermijden. - Ik heb hen een fiscale strategie gevraagd, maar hun strategie was vaak niet op maat gemaakt en blijkt niet te kloppen. De aankoop van meubels werd bijvoorbeeld aanbevolen, maar was niet geschikt voor mijn geval, aangezien mijn accommodatie niet voor professioneel gebruik is. Het eindigde met een enorm verlies. Ik zou zeggen dat het beter is om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen bedrijf.
Ik erken dat niet alles aan mijn kant perfect was, maar de nogal agressieve methode van de manager laat me perplex staan. 20 jaar dat ik met curatoren in contact ben, heb ik qua opvolging en vooral communicatie nog nooit zo'n fiasco meegemaakt. Dit avontuurtje heeft me uiteindelijk enkele duizenden euro's gekost, voor een slordige klus. Gezien de vele berichten die ik heb gehad naar aanleiding van een geposte opinie, ben ik uiteraard niet de enige die een laagdrempelige dienst heeft gehad werknemers met subsidie ​​betalen een hoge prijs en een nogal agressieve toon van de manager die met zijn ego in plaats van met empathie. Ik ben een tevreden klant ..... om weg te zijn!
Zeer tevreden over het AFiducia-team! Zeer bekwaam, professioneel accountantskantoor en vooral meneer Ayed die altijd en op elk moment voor zijn klanten beschikbaar is! Ik raad 100% aan!
Zeer responsief en professioneel team, ten zeerste aanbevolen voor zelfstandigen en bedrijfseigenaren. Kan geen blijere klant zijn!
Hassan is zeer professioneel, to the point, zeer duidelijk en transparant in zijn advies. Hij nam de tijd om de redenering uit te leggen samen met wat er moest gebeuren in termen van de verplichtingen. Had niet verwacht dat dit zo soepel zou gaan en dankzij Hassan en zijn advies ging het veel soepeler dan ik had verwacht.
Het team van Afiducia is gewoon super beschikbaar en vindt altijd slimme oplossingen. Na verschillende accountants te hebben gekend, hebben we het hier over een ander niveau en ook moderner!
Als je, zoals ik, een zelfstandige zelfstandige activiteit wilt beginnen zonder je ergens zorgen over te maken, neem dan contact op met A. Fiducia: volledige zorg, reactievermogen en ondersteuning, alles in een zeer aangename sfeer.
Een Brusselse fiduciair die met zijn tijd meegaat! Een zeer professioneel en beschikbaar team. Wat wil je nog meer?A. Fiducia is een team vol experts en tools om je te helpen een voorsprong te nemen in je bedrijf. Ik raad aan.
Waarschijnlijk de slechtste boekhoudkundige en financiële advieservaring in 15 jaar en het bleek dat verschillende mensen die we ook naar hen doorverwezen hetzelfde lot ondergingen. Het verhaal is gewoon te lang om hier te beschrijven ... om het samen te vatten ... heel erg slecht ... en obscure facturering ... en een om naar te kijken ... als je de pech hebt om bij hen te zijn.
Reageert niet op e-mails, telefoon, Facebook-bericht. Volgens mij is dat boekhoudkantoor niet meer open.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor A. Fiducia.

Anderlecht zakelijke dienstverlening

openingstijden, locatie, vervoer. Place des Tulipes 15 anderlecht boekhouder kaart stadsplattegrond, satellietweergave. A. Fiducia adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met A. Fiducia. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over A. Fiducia delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NCH Belgium NCH Belgium 725 meter http://nch-fontaine-degraissage.be/ http://nch-ontvettingsfontein.be/
Podevyn S.A. Podevyn S.A. 2 km Zeer goed ontvangen Stapelaar bovenaan bedankt
Soutien Indépendants Bruxelles Soutien Indépendants Bruxelles 2 km La crise du coronavirus que nous connaissons actuellement aura des conséquences extrê...
H.D.M.P. H.D.M.P. 3 km Vertaald door Google Als ze serieus reageren op de gestelde problemen, is er nog tijd...
MIXUP MIXUP 3 km Marketing & communication agency
NéVé Services NéVé Services 5 km Services à distance, dans nos locaux ou sur place : - Installation hardware et softwa...
Imprimerie Marcador Imprimerie Marcador 5 km Vertaald door Google Ik had het geluk om deze plek te vinden, nodig om enkele documen...
The Faculty The Faculty 5 km Prachtig gerenoveerde site voor studiedagen, conferenties en vergaderingen. Heel goed...
Centrale Des Stages Centrale Des Stages 6 km www.centraledesstages.be est un outil porté par Euclides en collaboration avec les éc...
Mutual Service Mutual Service 6 km Vertaald door Google Erg leuk en zeer efficiënt! Origineel Très sympa et très effica...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid