facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A croquer

A croquer

Info

Création et personnalisation de textiles et d'éléments de décoration

Adres:
Stad: Stoumont


Recensies
Leuke gerechten! En bediening wilt goed helpen. Min punt was wel dat wij met 2 mensen kwamen die een gluten allergie hebben, waarvan 1 kind. Hiervoor was aangegeven via mail dat de friet apart gebakken word van de snacks, dus glutenvrij is. Alleen toen wij dit daar eenmaal checkte bij de bediening bleek alles in dezelfde pan te gaan. Dit zorgde voor huilen aan tafel. Bediening & keuken heeft hun uiterste gedaan om wat anders op tafel te zetten. Alleen dit van te voren beloven en vervolgens niet kunnen nakomen is niet netjes & zorgde voor een flinke teleurstelling. Vandaar service 4/5 .
Lorenzo is een fantastische coach in dit gezellig en schitterend restaurant. Echt top!!! Voor een wielertoerist in de Ardennen is this the place to be!! Annex heb je ook het Hotel Aux Ecuries De La Reine, van dezelfde eigenaar. La Gleize 23 La Gleize 4987
Als alles goed moet zijn, is dit de plek! Prachtige locatie, goede kaart voor iedereen, uiterst vriendelijke medewerkers en altijd gezellige knusse sfeer. Combineer het vooral ook met een overnachting, dan kan het helemaal niet meer stuk, want het ontbijt is ook al even geweldig .. reserveren voor het restaurant is met meer dan 2 personen wel handig, kan wat lang duren anders voordat er een tafeltje vrij is... Wat op zich ok niet erg is, want de wijnen zijn heerlijk en bieren in overvloed.. Kindvriendelijkheid: Is speeltuintje met springkussen bij restaurant.. ook een zwembad als je ook hotelgast bent Parkeren: Als het heel druk is, moet je parkeren langs de weg.. maar is zeker de moeite waard Rolstoeltoegankelijkheid: Goede mogelijkheden
Uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Fraaie eigenzinnige gerechten. Ik had de gebakken forel aangekleed met een mix van verse gegrilde groenten en los een sausje. Neem ook het lokale biertje Glezia. Echt heerlijk.
Gezellig en gemoedelijk restaurant. Ons kent ons. Lekker gegeten.Vlees/vis,salade en frietjes. Geen poespas. Simpel maar goed. Er is een jeu de boules baan en springkussens dus de kinderen kunnen zich ook daar vermaken. Leuke plek om nog een keer terug te komen.
Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Met goed weer lekker buiten op het mooie terras eten. En de hond mocht ook meeEten: 5/5
We komen hier al jaren. Wees vroeg erbij als je hier wilt lunchen op zondag of reserveer. Heerlijk traditioneel eten. Maar ook Italiaanse keuken. Goede en snelle bediening. Leuke aankleding en mooi terras.
Als we er passeren dan stoppen we er zo en zo , nu zijn we er met een kleine omweg speciaal langs gereden . Als je er buiten zit en dan onder de bomen heb je gewoon het vakantie gevoel. Ze er zeer vriendelijk en het eten is gewoon goed en voor een mooie prijs , wij zullen hier zeker weer terug keren .
Snelle bediening en vriendelijke mensen. Correcte prijzen en uitgebreide kaart met lekkere gerechten. Probeer zeker de streekspecialiteiten! Aanrader!
Eten was super goed en de service was verder ook top!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid