facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 911 youngtimer

911 youngtimer

Info

911 youngtimer offers buying guidance to the best Porsche 911 within your budget so you avoid unpleasant surprises and intensely enjoy your 911.

Geschiedenis

The purchase of a Porsche 911 is an exciting moment at which enthusiasm and rationale are hard to balance
A good 911 combines a pure driving experience with an iconic design and is an excellent investment. It’s no coincidence that 70% of all Porsches are still on the road today.

The other side of the coin is that too many of those cars are not accident free, have been clocked or did not get the care they need. Buying such a 911 can turn that exciting moment into an expensive nightmare.

911 youngtimer offers buying guidance by a true Porschist with years of real world experience and thorough knowledge of Porsche 911’s qualities and possible flaws.
Rely on our dedication to help you buy the best 911 youngtimer within your budget so you avoid unpleasant surprises and intensely enjoy your 911.
___________
De aankoop van een Porsche 911 is een opwindend moment waarbij enthousiasme en ratio moeilijk in balans te houden zijn.
Een goede 911 youngtimer combineert puur rijplezier met een iconisch design en is een excellente investering. Het is geen toeval dat 70% van alle Porsches vandaag nog rondrijdt.

De keerzijde van de medaille is dat een te groot deel van die auto’s niet schadevrij is, er met de km teller geknoeid is of niet de zorg kreeg die ze nodig hebben. Zo’n 911 kopen kan dat opwindend moment in een dure nachtmerrie veranderen.

911 youngtimer biedt u Porsche aankoopbegeleiding door een pur sang Porschist met jaren praktijkervaring en vergaande kennis van de kwaliteiten en mogelijke gebreken van Porsche 911’s.
Vertrouw op onze toewijding om u de beste 911 youngtimer binnen uw budget te helpen kopen zodat u onaangename verrassingen vermijdt en intens geniet van uw Porsche 911.
__________
L'achat d'une Porsche 911 est un moment où passion et raison peinent à s’équilibrer
Une emblématique 911 vous apporte le pur plaisir de la conduite et constitue un excellent investissement. Ce n’est pas une coïncidence que 70% des Porsche construites roulent encore aujourd'hui.

Le revers de la médaille est que certains véhicules ont pu souffrir d’accidents, leurs compteurs ont pu être été trafiques ou encore elles n‘ont pas été entretenues avec le soin qui leur incombe. L'achat d'une telle 911 peut transformer ce moment palpitant en un cauchemar coûteux.

911 youngtimer vous conseille lors de l’achat de votre 911 grâce a des années d'expérience et une connaissance approfondie des qualités et possibles défauts des 911.
Vous pouvez compter sur notre engagement pour vous aider à acquérir la 911 youngtimer qui vous convient et vous éviter les désagréments qui vous empêcheraient de profiter intensément de votre 911.



"De keerzijde van de medaille is dat een te groot deel van de auto’s die te koop aangeboden worden niet schadevrij is, er met de km teller geknoeid is of niet de zorg kreeg die ze nodig hebben."
Adres: Services Available In:, B-2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 0495 59 50 25
Stad: Antwerp
Route: Services Available In:
Postcode: B-2000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: porsche 911 youngtimer, porsche youngtimers, porsche als youngtimer
Recensies
Een zoektocht naar een oldtimer Porsche is enorm leuk, maar ook tricky, zelfs al heb zelf enige basiskennis. Via een bevriende porsche-liefhebber kwam ik in contact met Tom. De formules die hij voorstelde om samen te werken zijn logisch en transparant. Zijn kennis en passie voor 911’s overtuigden mij om samen met hem een zoektocht te starten. Op basis van mijn wensen stelde Tom een 964 cabrio voor perfect voor de kleine kindjes nog mee te nemen achterin. Ik stuurde ook zoekertjes door zodat Tom een goede indicatie had van waar ik naar op zoek was. De malafide zoekertjes werden er snel uitgefilterd, blij dat ik een expert in mijn team had. Uiteindelijk vond Tom een goede kandidaat, na een uitgebreid verslag met bijhorende foto’s was ik overtuigd. De aankoop, invoer en afspraken met de garage voor alles in orde te zetten verliepen vlekkeloos. Opgeleverd met uitgebreide documentatie en de goedkeuring van een echte porsche-freak. Zorgeloos genieten met de smile!
Ik wil graag een woord van dank uitspreken voor het advies en de tips die ik heb gekregen van Tom na het kopen van een Porsche SC die uiteindelijk een probleem wagen bleek te zijn. Ik had deze wagen zonder aankoopbegeleiding particulier gekocht. Een jaar voor de aankoop was ik al in contact met Tom om via hem eventueel mijn droomwagen aan te kopen maar heb dat dan niet gedaan omdat ik vertrouwde op mijn eigen analyse en instinct en ik met een beperkt budget moest werken. Niet aan te raden dus. Na het slechte nieuws over de staat van de net aangekochte wagen na een panne, heb ik Tom gebeld omdat ik weet dat hij deskundig advies in huis heeft en ik even met de handen in het haar zat met betrekking tot de next course of action. Tom heeft mij hierin richting gegeven en mijn opties op tafel gelegd. Na enig beraad heb ik daarop beslist de probleemwagen te verkopen. Tom heeft mij niks aangerekend voor zijn advies en dat siert hem als persoon. Mocht je er na dit verhaal nog aan twijfelen; koop steeds met aankoopbegeleiding van doorgewinterde kenners zoals Tom!
Eind januari contacteerde Tom mij, wegens interesse in mijn auto. Een heel fijn en rustig gesprek. Tom bleek een bijzondere kennis van zaken te hebben over alles wat met Porsche te maken heeft. Enkele dagen later was hij bij mij om de auto te inspecteren, opnieuw heel rustig en aangenaam. Ik kreeg een grondige uitleg na de diagnose, en Tom bood me een eerlijke en goed gemotiveerde prijs. Enkele dagen later was de verkoop helemaal rond! Ik heb een erg goede herinnering aan de samenwerking. Tom ging met veel respect tewerk. Ik wens de nieuwe eigenaar er heel veel plezier mee. Keep up the good work, Tom!
Ik ben zeer tevreden met de hulp, begeleiding en goede raad van Tom. Steeds beschikbaar en snel antwoord. Bedankt voor de meer dan correcte zoektocht en aankoop van mijn droomwagen Tom!
Niks dan tevredenheid over mijn aankoop van een 996 turbo WLS bij Tom. Auto perfect afgeleverd en volledig gedocumenteerd. Zelfs naderhand bij het nog verder uitdiepen van de historiek van de wagen was Tom zeer behulpzaam. Top.
Hartelijk dank voor uw aankoopbegeleiding Tom bij de zoektocht naar mijn allereerste 964. De kennis die jij hebt in deze wagens is fenomenaal, jij kent deze wagens echt van binnen en van buiten. Ook de analyse van onderhoudshistoriek, Km-teller, ongeval-vrij, matching numbers, aantal verflagen enz. heb je perfect kunnen analyseren. Tof dat je wou meegaan met mij naar Italië zelfs naar een wagen die ikzelf gevonden had. De wagen zag er op het eerste zicht perfect uit, maar na uw deskundige analyse leek de wagen toch heel wat gebreken te vertonen. Uiteindelijk heb je toch nog heel snel een andere wagen kunnen opsporen voor mij die echt een juweeltje is. Zonder uw tussenkomst zou ik me zeker en vast miskocht hebben. Eveneens als mens ben je een zeer aangename en professionele persoon. Ook dit bezorgde me een fijne aankoopbegeleiding. Je hebt me steeds snel en duidelijk alle juiste antwoorden kunnen verschaffen op mijn waterval aan vragen. Nogmaals dank!!!
Hij staat steeds klaar om je in je zoektocht verder te helpen. Ook al weet je zelf nog niet goed wat je wilt. Eens je gekozen hebt neemt hij alles in handen en is hij heel transparant in de stappen wat er gaat gebeuren. En dan komt de auto toe in een staat dat je niet kan geloven, gewoon subliem de showroomstaat. perfecte begeleiding van begin tot einde
911 youngtimer is een serieuze koper die respect en kennis heeft voor de Porsche. Inspectie verliep prima met een snelle en efficiënte afhandeling van de verkoop!
Zeer goed contact en opvolging voor aan en verkoop van uw porsche Correcte betaling en serieuze begeleiding van kosten
Prima service !!!!!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor 911 youngtimer.

Antwerp autoverdeler

openingstijden, locatie, vervoer. Services Available In: kaart stadsplattegrond, satellietweergave. 911 youngtimer adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met 911 youngtimer. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over 911 youngtimer delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scania v8 Scania v8 728 meter over scanias
Autobedrijf De Groof Autobedrijf De Groof 728 meter Garage, herstellingen/onderhoud alle merken, steeds 20 à 30 mooie en goede occasies ...
Audi a5 Audi a5 728 meter
If in doubt, flat out VOF If in doubt, flat out VOF 1 km Key-in-hand, start and drive car dealership. We offer that little extra in service.
Abngom Abngom 1 km
Opel Opel 3 km
Toyota Beerens Toyota Beerens 3 km Dikke merci aan karim heeft mij goed geholpen en ik kost niks mis vraagen als ik een ...
Auto Opkoper Auto Opkoper 3 km Auto Opkoper
Italian Cars Service Italian Cars Service 3 km Super garagist !! Prijs/kwaliteit verhouding niet te kloppen !!
FordStore Permeke FordStore Permeke 4 km Ik betaal hen voor onderhoud te doen voor speciaal naar de autokeuring te gaan. Ze ga...
Mercedes-Benz Certified Megastores Mercedes-Benz Certified Megastores 4 km Zeer vriendelijk mensen en behulpzaam in informatie over de wagens zeker betrouwbaar ...
Auto Natie Auto Natie 4 km Hartelijk bedankt voor de testrit van het audi waar ik voor zal gaan! Anthony had me...
Raja Export - Trucks & Vans Raja Export - Trucks & Vans 4 km !!! OPLICHTERS!! / Malafide autohandelaar die proberen je een auo aan te smeren met m...
Garage LCS Garage LCS 4 km
Kia Van Gansen Kia Van Gansen 5 km Goede service. Mijn auto kon snel hersteld worden en je kan via het schade opvolging ...
Alpine Centre Antwerpen Alpine Centre Antwerpen 5 km Steeds een groot genot om in een Alpine showroom te komen. Mario de gepassioneerde ve...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid