facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 63 Sixty Three

63 Sixty Three

Info

Drink, Food and Party !

Adres: Boulevard Joseph Tirou 63 , Charleroi 6000, BE
Telefoonnummer: 071 36 03 76
Stad: Charleroi
Route: Boulevard Joseph Tirou 63
Postcode: 6000


Openingstijden

Maandag: 12:00-19:00
Dinsdag: 12:00-19:00
Woensdag: 12:00-19:00
Donderdag: 12:00-00:00
Vrijdag: 12:00-00:00
Zaterdag: 12:00-00:00

Recensies
Je hebt zeker waarde voor je geld Goede porties aan goede prijzen
Excelente restaurante, decoração muito agradável, atendimento com muita simpatia e exelente comida. Recomendo vivamente
Ik heb een fantastische ervaring gehad bij Sixty-Three! De sfeer was gezellig en toch modern, het eten was heerlijk en ze verwelkomden ons zelfs met een kleine soep die een leuke verrassing was, en de service was uitstekend. Ik raad deze plek ten zeerste aan!
Leuke obers, aantrekkelijke prijzen. Gerechten hoofdgerecht + desserts super goed, raad ik aan. Mayonaise werd standaard bij het gerecht aangeboden met friet zonder te vragen en zonder extra te betalen, wat zeldzaam is Zeer schoon gebouw, de toiletten zijn erg groot en brandschoon. Het gebouw is erg mooi en "vers" Ik zal teruggaan als ik goed wil eten in Charleroi.
Prettige bediening, moderne zaak en lounge, heerlijke gerechten voor schappelijke prijzen. Ik keur het goed en beveel het aan.
Zeer goede coctails. Correcte gerechten .... Ik betreur het gebrek aan groenten. We hadden een vol-au-vent genomen en afgezien van friet is er geen begeleiding.... Dat gezegd hebbende, het gerecht was erg goed en zelfgemaakt ondanks een lichte smaak van te weinig! Bovendien was de service een beetje traag terwijl het restaurant bijna leeg was.
20€ voor een onfortuinlijke pollepel paddenstoelenrisotto uit Parijs... 18,50€ voor 150gr Amerikaan met een dozijn friet...gelukkig was het goed want kwantiteitsniveau...Ik at mezelf meteen een broodje.Eten: 3/5
Hallo, we hebben vanmiddag 17/07 geluncht met de familie in uw etablissement. Als ik je één ding mag aanraden: verander "koken"...! Zeer te traag. 1 uur voor 4 gerechten, het is mogelijk 4 tafels bezet in het restaurant. Cheeseburger gevraagd met medium koken, het vlees werd roze geserveerd. De Ierse steak ? was oneetbaar hard vlees. Miniscule zalmsteak en ga zo maar door. Onze tafelburen 1 paar en 4 dames werden tegelijkertijd met ons bediend toen ze een aperitief dronken toen we aankwamen. Dit is niet erg serieus en uw klanten zullen het na verloop van tijd beseffen ... Veel succes en veel geluk.
Mooi restaurant. Zeer vriendelijk en attent personeel en heerlijk eten dat goed gekookt en geserveerd is. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Had echt een uitstekende maaltijd daar.
Mooie omgeving, attente service. Brasserie gerechten. We hadden een goede tijd.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor 63 Sixty Three.

Charleroi belgisch

openingstijden, locatie, vervoer. Boulevard Joseph Tirou 63 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. 63 Sixty Three adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met 63 Sixty Three. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over 63 Sixty Three delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Leffe Café Leffe 57 meter Vertaald door Google De dienst duurde extreem lang. We wachtten 58 minuten op de bier...
Le Chateaubriand Le Chateaubriand 217 meter Een vriendelijke plek met zeer gastvrij personeel. Versheid en kwaliteit zijn goed in...
Athena Athena 565 meter Plus grand à l'intérieur que vu de l'extérieur, nous étions un droupe de 14 avec rés...
Mots À Mo Mots À Mo 599 meter Vertaald door Google Amaury weet u te verwelkomen met zijn pasta's en salades. De sug...
Mine de Rien Mine de Rien 3 km We zijn daar gaan eten met onze club het eten was besteld was ook lekker vooral het ...
La Brasserie des Colonnades La Brasserie des Colonnades 4 km Ik hou van heel aardig personeel, muziek bovenaan, verwarmd buitenterras en tv voor b...
La Cantine La Cantine 7 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid