facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4x4roadbooks.com

4x4roadbooks.com

Info

Marktplaats voor 4x4 routes en roadbooks.

Geschiedenis

Roadbooks voor beginnende en ervaren 4×4-rijders.



"4x4 roadbooks voor België, Europa en daarbuiten."
Adres: Europastraat 71, 2850 Boom
Telefoonnummer: +32476221627
Stad: Boom
Route: Europastraat 71
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: Roadbook 4x4 download, Roadbook ritten, Roadbook Nederland, 4x4 roadbook Zweden, 4x4 routes, 4x4 routes Ardennen, Roadbook 4x4 Scotland, Roadbook 4x4 Spanje
Recensies
Al 2 keer een roadbook gekocht en telkens een zeer fijne ervaring. Goed , duidelijk en leuk om er de extra info bij te krijgen. Wij zijn fan !
Afgelopen weekend van Joinville naar Verdun gereden volgens het roadbook Het klopte als een bus met veel informatie over de regio en de route Zeker met zorg samengesteld Op naar het volgende roadbook!
Mooie roadbooks, goed te lezen en de info is ook fijn om erbij te hebben. Kortom, wij waren heel blij met de mooie routes die we al gereden hebben en gaan er zeker meer bestellen.
Geweldige en enthousiaste 4x4-outfit die mooie, interessante en gevarieerde offroad-tochten samenstelt met veel dingen om te doen en te zien. Zeer gedetailleerde roadbooks met vele opties langs de tracks om de rit af te stemmen op uw 4x4-ervaring en verlangen naar avontuur! Sterk aanbevolen!
WAARSCHUWING illegale wegen, privébezit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid